Filter
Cursus
Canada Saskatchewan Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursus Studies in de Verenigde Saskatchewan in Canada 2019

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Cursussen in de Verenigde Saskatchewan in Canada

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University of Regina

Onze 6-niveau Academisch programma benadrukt de Engels-talige vaardigheden die je nodig hebt om te gaan en te slagen in de Universiteit van Regina. Voordat u uw eerste se ... [+]

ESL - Engels als tweede taal programma

Uw route naar de Universiteit van Regina.

Onze 6-niveau Academisch programma benadrukt de Engels-talige vaardigheden die je nodig hebt om te gaan en te slagen in de Universiteit van Regina. Voordat u uw eerste semester te beginnen, zul je een plaatsing test om uw Engels niveau bepaalt. Er zijn 3 semesters per jaar; elk semester is 13 weken lang.

Niveaus

005 Low Basic 010 Basic 020 High Basic 030 Intermediate 040 High Intermediate Advanced

EAP Data en Collegegeld

Spring / Summer 2017 Data: 1 mei - 28 juli Collegegeld (Visa Studenten): $ 4050 Deadline: 1 april 2017 $ 400 niet-terugbetaalbare borg (afgetrokken van je collegegeld) * $ 100 niet-terugbetaalbare kosten van de aanvraag.... [-]

Canada Regina
September 2019
Engels
Deeltijd
39 weken
Campus
Lees meer in Nederlands