ACADEMICCOURSES.NL

Top Cursussen in de Verenigde Saint-Hubert in Canada 2019

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Als je denkt aan een stelsel van hoger onderwijs die je leven positief zal beïnvloeden, terwijl het geven van je praktische kennis en vaardigheden, dan Canada 's onderwijssysteem is wat je nodig hebt. Reizen naar Canada voor uw opleiding zal u de creativiteit en de innovatie van de docenten in deze hogere onderwijsinstellingen waarderen.

Cursus Studies in de Verenigde Saint-Hubert in Canada

gevonden resultaten Filter

Aircraft Maintenance Techniques

École nationale d’aérotechnique
Campus Voltijd 3 jaren September 2019 Canada Saint-Hubert

Dit programma leert je hoe je vliegtuigen en helikopters luchtwaardig kunt houden; controleren, repareren, vervangen of wijzigen van vliegtuigonderdelen; het oplossen van problemen en technische problemen op vliegtuigen en schrijf technische rapporten.

Vak: Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek / Dec-Bac in lucht- en ruimtevaarttechniek 280.B0

École nationale d’aérotechnique
Campus Voltijd 3 jaren Augustus 2019 Canada Saint-Hubert

Dit programma leert je hoe je vliegtuigonderdelen moet ontwerpen en produceren met behulp van een computer (CAD-CAM); de fabricage- en assemblagefasen van vliegtuigen, motoren en andere componenten plannen; Vormen van vliegtuigconstructie-elementen in composietmaterialen en plaatwerkdelen samenwerken in productieprocesplanning, kwaliteitscontrole en testen; assemblageboeken ontwikkelen.

Cursus: Avionics Techniques / Dec-Bac in Avionics 280.D0

École nationale d’aérotechnique
Campus Voltijd 3 jaren Augustus 2019 Canada Saint-Hubert

Dit programma leert je hoe je installatie, preventief onderhoud, probleemoplossing en reparatie van elektrische, elektronische en digitale (conventionele en geautomatiseerde) systemen in alle vliegtuigen plant, regisseert of uitvoert, inclusief navigatie en communicatie; technische ondersteuning bieden aan ingenieurs bij het ontwerpen van elektronische systemen.

Aircraft Maintenance Technology

École nationale d’aérotechnique
Campus Voltijd 3 jaren September 2019 Canada Saint-Hubert

Je leert om de luchtwaardigheid van vliegtuigen te behouden; controleren, repareren, vervangen of wijzigen van vliegtuigonderdelen om de luchtwaardigheid en het onderzoek van vliegtuigen te behouden en problemen met het vliegtuig op te lossen en technische rapporten te schrijven.