Filter
Cursus
Canada Ontario Mississauga Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursussen in de Verenigde Mississauga in Canada 2019

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Mississauga heeft prominente instellingen voor hoger onderwijs die gids studenten in het bereiken van hun volledige potentieel, hetzij in termen van hun carrière of talenten. De Universiteit van Toronto en andere hogescholen hebben bijvoorbeeld satelliet campussen hier die effectief dienen de lokale bevolking.

Cursussen in de Verenigde Mississauga in Canada

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Focus Education Centre of Canada

Je zal volledig geen. Praktijk testen zal worden gegeven aan het einde van elke week, zodat je je voortgang kunt houden. Wie neemt Focus op Engel ... [+]

Je zal volledig geen. Praktijk testen zal worden gegeven aan het einde van elke week, zodat je je voortgang kunt houden.

Wie neemt Focus op Engels:

Focus op Engels is een complete ESL programma dat studenten helpt op alle niveaus verbetert hun kennis van het Engels.

Onderwijs Uurpakket: Intensief: 30 uur per week - 320 dollar per week Voltijd: 20 uur per week - 260 dollar per week Deltijd: 10 uur per week - 165 dollar per week Registratievergoeding: $ 100 / - (alleen eenmalige vergoeding)

Aanbevolen duur: 8 weken

[-]
Canada Mississauga
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
8 weken
Campus
Lees meer in Nederlands