Filter
Cursus
Canada New Brunswick Miramichi Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursussen in de Verenigde Miramichi in Canada 2019

Wet cursussen zijn bedoeld om te worden genomen door diegenen die hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Of u nu de cursussen in een klaslokaal of online, zijn er een verscheidenheid van gespecialiseerde studie gebieden. Sommige van deze zijn wettelijke theorie, handelsrecht en intellectuele eigendom.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Cursus Studies in de Verenigde Miramichi in Canada

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Canada
New Brunswick
Miramichi
Studievorm
Tempo
NBCC

Bedrijfsmanagers bepalen de lat voor elk bedrijf. Of het nu gaat om het leiden van kleine bedrijven of grote bedrijven, managers leiden het goede voorbeeld. Ze bevorderen ... [+]

Programma overzicht

Bedrijfsmanagers bepalen de lat voor elk bedrijf. Of het nu gaat om het leiden van kleine bedrijven of grote bedrijven, managers leiden het goede voorbeeld. Ze bevorderen een veilige en professionele omgeving voor alle werknemers terwijl ze zich concentreren op operationeel succes. Je leert kernfundamentals zoals economie, accounting en marketing, evenals verbeterde training in projectmanagement, human resource management, ondernemerschap en communicatie. Getalenteerde business managers zijn nodig in elke sector; verken je interesses met deze krachtige carrière.

Looptijd

De vereisten voor dit diplomaprogramma kunnen worden behaald binnen twee academische jaren van een voltijdstudie.... [-]

Canada Miramichi Moncton Woodstock
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands