ACADEMICCOURSES.NL

Beste Cursus Studies in de Verenigde Saint John's in Canada 2019

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

St John's heeft een aantal wereldklasse, openbaar of privaat gefinancierd, erkende universiteiten en hogescholen die de lokale bevolking en internationale studenten in het bereiken van het hoger onderwijs te dienen. Daarnaast zijn er diverse beurzen zijn altijd beschikbaar bij instelling van de stad als een manier om extra kansen te bieden aan studenten, en dit is zeer behulpzaam geweest in het recente verleden.

Cursussen in de Verenigde Saint John's in Canada

gevonden resultaten Filter

Reizen en toerisme cursussen

Keyin College
Campus Voltijd September 2019 Canada Saint John's Stephenville Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander +5 more

De Reizen en Toerisme programma aangeboden bij Keyin zullen studenten op te leiden in de vele facetten van de industrie. Het is ontworpen waarin vastgesteld door ACCESS richtlijnen - de nationale organisatie die curriculum richtlijnen voor de nationale certificering van Travel Counsellors aanbeveelt. Het programma biedt de blootstelling aan vele aspecten van de industrie, waaronder reizen counseling, luchtvaartmaatschappijen, reserveringen, hotels, sales en marketing.

Natuurlijk business management / human resource management

Keyin College
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Canada Saint John's Carbonear Stephenville Grand Falls-Windsor Burin Marystown Gander +6 more

KeyIn College biedt nu een driejarig Business Management / Human Resource Management programma dat alle facetten van de zakelijke en financiële management, marketing, communicatieve, bestuurlijke en technologische vaardigheden, de ontwikkeling van ondernemingen, en ondernemerschap opneemt. Het is hoogst-case gedreven curriculum, waardoor studenten de mogelijkheid om de diverse management vaardigheden die ze zullen verwerven van toepassing gedurende de looptijd van het programma.

Natuurlijk vroegschoolse educatie

Keyin College
Campus Voltijd September 2019 Canada Carbonear Saint John's Marystown Stephenville Grand Falls-Windsor Burin Gander +5 more

Early Childhood Education biedt studenten de kwalificaties en methoden die nodig zijn om een ​​breed scala aan activiteiten te presenteren aan een jong kind fantasierijk, creatieve en artistieke talenten te ontwikkelen.

Natuurlijk kantoor administratie

Keyin College
Campus Voltijd September 2019 Canada Carbonear Gander Grand Falls-Windsor Marystown Saint John's Stephenville Burin +5 more

Dit programma zal de student met multidisciplinaire opleiding te geven om te werken in een verscheidenheid aan professionele omgevingen. Afgestudeerden zullen persoonlijke en professionele competenties en vaardigheden hebben ontwikkeld in de administratieve procedures, boekhouding, business onderzoek, communicatie, Engels, economie, machine transcriptie, het bedrijfsleven psychologie, records management, en computerprogramma's. Studenten zullen ook vaardigheden in de specialiteit gebied van medische en juridische verwerven.

Natuurlijk steamfitter / pipefitter

Keyin College
Campus Voltijd September 2019 Canada Carbonear Burin Saint John's Stephenville Grand Falls-Windsor Marystown Gander +5 more

Steamfitter / pijpfitters installeren en repareren zowel hoge druk en lage druk leidingsystemen gebruikt in de productie, de olie- en gasindustrie, in de opwekking van elektriciteit, en in de verwarming en koeling van gebouwen.

Natuurlijk informatiesysteem specialist

Keyin College
Campus Voltijd 83 weken September 2019 Canada Stephenville Saint John's Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander +6 more

Dit programma is bedoeld voor studenten die een carrière in het beheer en de ondersteuning van de gebruikers op het netwerk systemen na te streven. Afgestudeerden kunnen met succes te concurreren voor functies als netwerkbeheerder, Technical Support Specialist en Help-Desk Troubleshooter.