Filter
Cursus
Canada New Brunswick Woodstock Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursussen in de Verenigde Woodstock in Canada 2019

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Cursus Studies in de Verenigde Woodstock in Canada

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Canada
New Brunswick
Woodstock
Studievorm
Tempo
NBCC

Bedrijfsmanagers bepalen de lat voor elk bedrijf. Of het nu gaat om het leiden van kleine bedrijven of grote bedrijven, managers leiden het goede voorbeeld. Ze bevorderen ... [+]

Programma overzicht

Bedrijfsmanagers bepalen de lat voor elk bedrijf. Of het nu gaat om het leiden van kleine bedrijven of grote bedrijven, managers leiden het goede voorbeeld. Ze bevorderen een veilige en professionele omgeving voor alle werknemers terwijl ze zich concentreren op operationeel succes. Je leert kernfundamentals zoals economie, accounting en marketing, evenals verbeterde training in projectmanagement, human resource management, ondernemerschap en communicatie. Getalenteerde business managers zijn nodig in elke sector; verken je interesses met deze krachtige carrière.

Looptijd

De vereisten voor dit diplomaprogramma kunnen worden behaald binnen twee academische jaren van een voltijdstudie.... [-]

Canada Miramichi Moncton Woodstock
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands