ACADEMICCOURSES.NL

Top Cursussen in de Verenigde Burnaby in Canada 2019

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Als je denkt aan een stelsel van hoger onderwijs die je leven positief zal beïnvloeden, terwijl het geven van je praktische kennis en vaardigheden, dan Canada 's onderwijssysteem is wat je nodig hebt. Reizen naar Canada voor uw opleiding zal u de creativiteit en de innovatie van de docenten in deze hogere onderwijsinstellingen waarderen.

Deze stad heeft een aantal uitstekende onderwijsinstellingen waar men kan trainen aan de slag in een carrière van keuze. Men kan altijd vinden van geschikte cursussen te ondernemen in Burnaby hogescholen en universitaire campussen die bijkantoren in deze stad hebben.

Cursus Studies in de Verenigde Burnaby in Canada

gevonden resultaten Filter

Engels voor academische doeleinden

Alexander College
Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Canada Burnaby

De Engels voor academische doeleinden programma is een voorbereidend programma dat is ontworpen om te ontwikkelen kern taalvaardigheid in het Engels binnen een post-secundair context, zodat studenten Hogeschool / Universiteit studies te benaderen met de vereiste fundamentele Engels taal competenties.