Filter
Cursus
Canada Brits-Columbia Burnaby Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursussen in de Verenigde Burnaby in Canada 2019

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Als je denkt aan een stelsel van hoger onderwijs die je leven positief zal beïnvloeden, terwijl het geven van je praktische kennis en vaardigheden, dan Canada 's onderwijssysteem is wat je nodig hebt. Reizen naar Canada voor uw opleiding zal u de creativiteit en de innovatie van de docenten in deze hogere onderwijsinstellingen waarderen.

Deze stad heeft een aantal uitstekende onderwijsinstellingen waar men kan trainen aan de slag in een carrière van keuze. Men kan altijd vinden van geschikte cursussen te ondernemen in Burnaby hogescholen en universitaire campussen die bijkantoren in deze stad hebben.

Cursus Studies in de Verenigde Burnaby in Canada

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Alexander College

De Engels voor academische doeleinden programma is een voorbereidend programma dat is ontworpen om te ontwikkelen kern taalvaardigheid in het Engels binnen een post-secun ... [+]

Engels voor academische doeleinden Course Number cursus Titel Universitair niveau cursus in aanmerking te komen ENGL 094 Engels Stichtingen 1: Boven-Beginner N / A ENGL 095 Engels Foundations 2: Lower Intermediate N / A ENGL 096 Academische Voorbereiding: Intermediate N / A ENGL 097 Academische Voorbereiding: Upper-Intermediate N / A ENGL 098 Academische Voorbereiding: Neder-Geavanceerde Tot 2 universitair niveau cursussen ENGL 099 Academische Voorbereiding: Uitgebreid Tot 3 universitair niveau cursussen stichtingen ENGL 094 en 095 zijn bedoeld voor studenten die behoefte hebben aan de bouw van de fundamenten van het Engels alvorens ze naar de acade... [-]
Canada Burnaby
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands