Filter
Cursus
Canada Alberta Brooks Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursussen in de Verenigde Brooks in Canada 2019

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Cursus Studies in de Verenigde Brooks in Canada

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Canada
Alberta
Brooks
Studievorm
Tempo
Medicine Hat College

Medicine Hat College biedt een progressieve, communicatie op basis Engels voor academische doeleinden programma voor internationale studenten van over de hele wereld. Vee ... [+]

Medicine Hat College biedt een progressieve, communicatie op basis Engels voor academische doeleinden programma voor internationale studenten van over de hele wereld. Veel van onze studenten heeft overgezet naar certificaat, diploma of opleidingen hier bij MHC, terwijl andere studies bij andere instellingen hebben nagestreefd. Bovendien zijn veel van onze korte termijn een bezoek aan studenten hebben hun Engels voldoende verbeterd om hen in staat stellen om met succes op de wereldmarkt te functioneren.

Onze docenten en medewerkers zijn toegewijd aan het verstrekken van internationale studenten met een vriendelijke, ondersteunende, en evenwichtige leeromgeving. Ons succes wordt gemeten door uw succes!... [-]

Canada Brooks
September 2019
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands