ACADEMICCOURSES.NL

Beste Cursussen in de Verenigde Powell River in Canada 2019

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Powell River biedt een breed scala aan mogelijkheden voor hoger onderwijs en een leven verrijkende ervaringen in de hogescholen en universiteiten. Het is een perfecte omgeving om de verschillende onderwijs-programma's beschikbaar in de goed erkende regionale campussen en centra in deze stad te ondernemen.

Cursussen in de Verenigde Powell River in Canada

gevonden resultaten Filter

Universitaire traject programma

Camber College
Campus Voltijd Canada Powell River

Wij bieden zes niveaus van het Engels, van basis tot gevorderd, en drie verschillende niveaus van bedrijf lessen Engels. Morning klassen bestaan ​​van deze verschillende niveaus, en 's middags klassen bestaan ​​uit keuzevakken.

Examenvoorbereiding keuzevakken TOEFL & Cambridge

Camber College
Campus Voltijd 4 weken Canada Powell River

Camber College biedt een scala aan cursussen Engels aan een reeks studie behoeften. In onze examens voorbereiding cursussen vindt u een breed scala aan strategieën om u de best mogelijke kans om uw gewenste doel te bereiken geven tegenkomen.

Zakelijk Engels electieve

Camber College
Campus Voltijd 4 weken Canada Powell River

Bij Camber College, we leren Engels op veel verschillende manieren, omdat we weten dat alle studenten zijn uniek, anders leren en hebben verschillende doelen.

Camber Winter Camp

Camber College
Campus Voltijd 2 - 8 weken Canada Powell River

Ontmoet nieuwe vrienden uit de hele wereld die allen streven naar taalvaardigheid - net als jij! Je zal verbinden met studenten vanaf het moment dat je je inschrijft en het opbouwen van een netwerk van vrienden voor het leven.

Familie ESL-programma

Camber College
Campus Voltijd 4 weken Canada Powell River

The Family Plus-programma is ontworpen om gezinnen om samen te reizen, bij elkaar blijven en studeren samen. Meer zelfvertrouwen en het verbeteren van uw kennis van het Engels terwijl de uitgaven quality time met uw gezin in Canada. Dit programma zal alle aspecten van het Engels leren van talen, met inbegrip van lezen, schrijven, luisteren en spreken aan te pakken.

Engels plus programma

Camber College
Campus Voltijd 4 weken Canada Powell River

Wilt u een korte vakantie te hebben en Engels studeren? Het Engels Plus-programma is een combinatie van General Engels met sportieve, sociale, toeristische en culturele activiteiten.

Intensieve eSL

Camber College
Campus Voltijd 4 weken Canada Powell River

Camber College biedt een scala aan cursussen Engels aan een reeks studie behoeften. De Intensive Engels is de snelste manier om uw Engels taalvaardigheid te verbeteren.

Academische eSL

Camber College
Campus Voltijd 4 weken Canada Powell River

Wilt u om te studeren in een Canadese school, beroeps hogeschool of universiteit? Deze cursus biedt de mogelijkheid om uw academische luisteren te verbeteren, spreken, lezen en schrijven vaardigheden.