ACADEMICCOURSES.NL

Top Cursussen in de Verenigde Alberta in Canada 2019

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

Als je denkt aan een stelsel van hoger onderwijs die je leven positief zal beïnvloeden, terwijl het geven van je praktische kennis en vaardigheden, dan Canada 's onderwijssysteem is wat je nodig hebt. Reizen naar Canada voor uw opleiding zal u de creativiteit en de innovatie van de docenten in deze hogere onderwijsinstellingen waarderen.

Cursussen in de Verenigde Alberta in Canada

gevonden resultaten Filter

Cursus Engels voor academische doeleinden

Medicine Hat College
Campus Voltijd 3 semesters September 2019 Canada Brooks

Medicine Hat College biedt een progressieve, communicatie op basis Engels voor academische doeleinden programma voor internationale studenten van over de hele wereld. Veel van onze studenten heeft overgezet naar certificaat, diploma of opleidingen hier bij MHC, terwijl andere studies bij andere instellingen hebben nagestreefd.

Aveda instituut hairstyling programma - Calgary

Aveda Institute Canada
Campus Deeltijd 12 maanden Vraag informatie aan Canada Calgary

Nieuw bij styling? Laat ons het ontwikkelen van je natuurlijke talent. De Aveda Institute Hairstyling Program is een beginner niveau diploma programma dat 1.400 uur uitgebreide bevat hands-on leren om u te voorzien van een volledig begrip van beauty en wellness. Gelegen in Exchange District of Calgary!

Engels voor academische doeleinden

Bow Valley College
Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Canada Calgary

Overgang naar Academisch Engels is de eerste van drie gangen in het Engels voor academische doeleinden (EAP) -programma. Deze cursus vergemakkelijkt de overgang van leerlingen tussen de meer-schikking gerichte lessen Engels en de meer academische gerichte EAP-programma. Het doel is om leerlingen te laten kennismaken met de strategieën die nodig zijn voor verdere academische studie in ...

Taalcursus Engels - Canada

MyStay ENGLISH
Campus Voltijd 5 - 10 weken Open Inschrijving Canada Toronto Vancouver Calgary +2 more

MyStay ENGLISH (MSE), een nieuwe manier om uw Engels taalonderwijs in Canada snel te volgen!

Engelse taalcursus

MyStay ENGLISH
Campus Voltijd 5 - 10 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen Oxford Stratford-upon-Avon Australië Sydney Melbourne Brisbane Gold Coast Cairns Verenigde Staten New York City Boston Miami Canada Toronto Vancouver Calgary Ierland Dublin +18 more

MyStay ENGLISH (MSE), een nieuwe manier om uw Engelse MyStay ENGLISH snel bij te houden.