ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Business Studies in de Verenigde San Jose Verenigde Staten

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Bedrijfskunde is een studiegebied waarin studenten de vaardigheden leren die nodig zijn om een bedrijf te runnen. De verschillende vakken kunnen gaan over reclame, marketing, financieel beheer, communicatie, administratie, ondernemingsplan schrijven, en het aannemen en opleiden van werknemers.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

San Jose is de tiende grootste stad van de VS. De stad is de thuisbasis van een groot aantal hogescholen en universiteiten. De Anza Hotel, SAP centrum, Lick Observatory, Berg Hamilton, Plaza de Cesar Chavez en Kelly park zijn de belangrijkste attractie voor de volwassen studenten.

Top Cursus in Business Studies in de Verenigde San Jose in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business Studies, San Jose Filter

Programma voor ondernemerschap van studenten

Silicon Valley Forum
Cursus
15 jun 2020
<
Voltijd
<
2 weken
31 jan 2020
Engels
Campus

Bouw een bedrijf in slechts twee weken - op de manier van Silicon Valley! In dit intensieve startup-programma bouwt u een nieuwe startup met hulp van Silicon Valley-experts, w ...

Lees meer