ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Business Studies in de Verenigde Claremont Verenigde Staten 2020/2021

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Bedrijfskunde biedt studenten die in het bedrijfsleven willen gaan werken, een brede kennisbasis. Universiteiten en hogescholen over de hele wereld bieden deze studie aan, en de studenten zullen bedrijfskundige kern-onderwerpen leren zoals financiƫn en management.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Claremont is wereldberoemd om zijn vele onderwijsinstellingen die het een geweldige plek voor aspirant-diploma afgestudeerden te maken. Het wordt dan ook wel "The City of Trees en PhD's".

Deeltijd Cursus in Business Studies in de Verenigde Claremont in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business Studies, Claremont Filter

Corporate Programma's

Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University
Cursus
<
Deeltijd
Campus

De Drucker School biedt een select aantal van op maat gemaakte, corporate gesponsorde programma's ontwikkeld om organisaties met de strategie formulering en implementatie, ...

Lees meer