ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Business Studies in Canada 2020/2021

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Studenten die willen gaan werken in de wereld van de handel, zouden moeten overwegen om bedrijfskunde te studeren. Dit academische programma helpt de studenten vaardigheden te ontwikkelen op gebied van personeelsbeleid, financieel beheer, marketing, leiderschap en bedrijfsethiek.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Deeltijd Cursus in Business Studies in Canada

2 Resultaten in Business Studies, Canada Filter

Universitaire overdracht

Alexander College
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Met behulp van het University Transfer Program kunnen studenten hun interesses verkennen via universitaire cursussen van het eerste en tweede jaar die in het tweede of derde p ...

Lees meer

Bachelor Bedrijfskunde

NBCC
Cursus
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Bedrijfsmanagers bepalen de lat voor elk bedrijf. Of het nu gaat om het leiden van kleine bedrijven of grote bedrijven, managers leiden het goede voorbeeld. Ze bevorderen een ...

Lees meer