ACADEMICCOURSES

11 Cursussen in Business Analytics 2020/2021

Typisch beschikbaar voor afgestudeerden met een middelbare school. Een cursus is een lesgroep of een onderwijseenheid die enkele weken of meerdere jaren kan duren en zich richt op één studiegebied. Het kan worden gegeven door een of meer professoren of docenten en zal één rooster van studenten hebben voor de volledige cursus.

Wat is een cursus business analytics? Bedrijfsanalyse is de studie van vaardigheden en technologie die worden gebruikt om gegevens te analyseren en de prestaties van bedrijven in het verleden te onderzoeken, om de toekomst van een bedrijf te begrijpen en te plannen en om betere zakelijke beslissingen te nemen op basis van gegevens en statistieken. Het omvat het vermogen om gegevens en modellen te verkennen, interpreteren, voorspellen en communiceren om bedrijven te verbeteren. Statistische analyse is van bijzonder belang bij het onderzoeken van bedrijfsgegevens.

Het volgen van deze cursus leert je niet alleen toewijding en begrip van de verschillende soorten zakelijke praktijken. Het zal je ook helpen om analytisch te leren denken en problemen op te lossen door verschillende manieren van denken te gebruiken.

Elke universiteit en universiteit is anders, dus de kosten van inschrijving en registratie verschillen ook. Een cursus kan ergens tussen een paar weken tot zes maanden duren. Neem contact op met de scholen die u interesseren voor meer diepgaande informatie over kosten en vergoedingen.

Een cursus business analytics volgen kan op veel gebieden tot een carrière leiden. Onderzoeksanalyse, projectbeheer, data science, managementanalyse en -consulting, en het beheren van services of het produceren van activiteiten zijn slechts een paar van de carrières die de vaardigheden die door bedrijfsanalyses worden geleerd, implementeren. Vooral managementvaardigheden zijn erg waardevol op de arbeidsmarkt.

Cursussen kunnen online beschikbaar zijn, op een lokale campus of zelfs over de hele wereld, dus zorg ervoor dat je winkelt en er een vindt die bij je past. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

11 Resultaten in Business Analytics Filter

Digital Media Analytics: Earned Media Course - Purdue University

FutureLearn
Cursus
<
Deeltijd
<
2 weken
Engels
Online

Lees meer over het belang van verdiende media en hoe u deze kunt evalueren, zodat u begrijpt hoe u uw online aanwezigheid kunt verbeteren.

Lees meer

Marketing Analytics: marketing meetstrategie

edX
Cursus
<
Deeltijd
<
4 weken
Engels
Online

Leer de beste benaderingen en werkwijzen voor marketingmeting, inclusief hoe u statistieken kunt gebruiken om succes te meten.

Lees meer

Geavanceerd zakendoen

Convertas
Cursus
<
Voltijds
<
5 dagen
Engels
Campus

Deze praktijkgerichte cursus zal uw datamassage-, modellering-, integratie- en automatiseringsvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Je beheerst ook de normalisatie en mas ...

Lees meer

Pre-Business Analytics-programma

California State University, East Bay
Cursus
<
Voltijds
<
8 weken
Engels
Campus

Aangeboden in samenwerking met het College van Business en Economics, de Pre-Business Analytics is een intensief, geïntegreerd curriculum van zakelijke cursussen, GMAT-voorber ...

Lees meer

Cursus: juridische en fiscale aspecten van bedrijven

IFCAM
Cursus
<
Voltijds
<
2 dagen
Frans
Campus

Aan het einde van deze training zullen de deelnemers een reeks bankdiensten (financiering, beheer, investeringen, enz.) Kunnen aanbieden, rekening houdend met de beperkingen d ...

Lees meer

Cursus Business Analytics

Harvard Business School Online
Cursus
22 okt 2020
<
Deeltijd
<
8 weken
13 okt 2020
Engels
Online

Ontwikkel een datamindset en de analytische vaardigheden om data te interpreteren en te communiceren. Business Analytics is niet gebaseerd op het uit het hoofd leren van verge ...

Lees meer

Digital Media Analytics: betaalde mediacursus - Purdue University

FutureLearn
Cursus
<
Deeltijd
<
2 weken
Engels
Online

Leer hoe u advertentiecampagnes op sociale media kunt analyseren en verbeteren en hoe u Google Analytics effectief kunt gebruiken.

Lees meer

Digitale vaardigheden: cursus webanalyse - Accenture

FutureLearn
Cursus
12 okt 2020
<
Deeltijd
<
2 weken
Engels
Online

Lees meer over de rol van analytics in het bedrijfsleven, de soorten analytics en technieken die worden gebruikt en waarom ze belangrijk zijn.

Lees meer

Hoe u een hotelmarktanalyse en -waarderingscursus uitvoert - Glion Institute of Higher Education

FutureLearn
Cursus
<
Deeltijd
<
2 weken
Engels
Online

Leer hoe u gegevens verzamelt en verwerkt voor een uitgebreide hotelmarktanalyse.

Lees meer

Marketinganalyse: prijs- en promotieanalyse

edX
Cursus
<
Deeltijd
<
4 weken
Engels
Online

Leer hoe u prijs- en promotieanalyses kunt gebruiken om uw marketingbudget effectief toe te wijzen om de winst te maximaliseren.

Lees meer

Kernvak

Harvard Business School Online
Cursus
07 okt 2020
<
Deeltijd
<
10&nbsp;-&nbsp;17 weken
29 sep 2020
Engels
Online

De Credential of Readiness (CORe) is onze inleiding op de fundamenten van zakelijk denken: een driekoppig online programma dat is ontworpen om u voor te bereiden om volledig d ...

Lees meer