ACADEMICCOURSES

Cursussen in Business Analytics in Spanje

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Studies op gebied van business analytics behandelen de technologieën en vaardigheden die bij het onderzoek naar en de analyse van de eerdere bedrijfsprestaties gebruikt worden, met als doel om het juiste inzicht te verkrijgen om een succesvolle bedrijfsstrategie te plannen. Zo worden zakelijke beslissingen genomen op basis van statistieken en gegevens.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Cursus in Business Analytics in Spanje

2 Resultaten in Business Analytics, Spanje Filter

Geavanceerd programma in big data en visuele analyse voor beslissingen maken (online)

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Cursus
<
Voltijd
<
60 uur
Spaans
Online

Gebruik gegevens als een strategisch actief. Krijg op cruciale momenten toegang tot informatie voor besluitvorming, verwijder inefficiënte bedrijfsprocessen en verbeter de bel ...

Lees meer

Geavanceerd programma in Big Data en Visual Analytics voor het nemen van beslissingen

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Cursus
<
Deeltijd
<
100 uur
Engels
Spaans
Campus

Gebruik gegevens als een strategisch actief. Krijg toegang tot informatie op kritieke momenten voor besluitvorming, raak inefficiënte bedrijfsprocessen kwijt en verbeter de er ...

Lees meer