40 Cursus Opleidingen in Business Administration 2024

Cursus Opleidingen in Business Administration 2024Filter
    • Spain Online, Spanje

    Deeltijd

    9 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De bedoeling van het Tourism Business Management Program is om op deze aanpak in te spelen en de verschillende gebieden van de toeristische sector en de laatste trends bekend te maken.

    • Lyon, Frankrijk
    • Saint-Étienne, Frankrijk
    • + 1 more

    Full time

    Op de campus

    Engels, Frans

    • Santa Barbara, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Dit programma biedt beroeps- en professionele programma's in het bedrijfsleven die voldoen aan de behoeften van studenten die van plan zijn onmiddellijk werk te vinden, zich om te scholen of cursussen te volgen om hun begrip van de omgeving waarin ze werken en leven te vergroten. De afdeling Bedrijfskunde biedt studenten een brede achtergrond in bedrijfskunde, ondernemingsrecht, juridische omgeving van het bedrijfsleven, management, leiderschap, bedrijfswiskunde, onroerend goed en ondernemerschap. Ze bieden fundamentele, gespecialiseerde kennis op het gebied van recht, management, onroerend goed en ondernemerschap, die de voortdurende behoeften van het bedrijfsleven en de industrie vertegenwoordigen.

    • Madrid, Spanje

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De Lean MBA is een innovatieve en versnelde 1-jaar business administration programma voor drukbezette mensen, online beschikbaar, op elk apparaat.

    • Bogotá, Colombia

    Full time

    Afstand leren

    Academische opleiding van leiders, managers, ondernemers en leidinggevenden met een uitgebreid overzicht van de organisatie, gericht op het menselijk talent, en met internationale uitstraling

    • Johannesburg, Zuid-Afrika

    Deeltijd

    Op de campus

    Na succesvolle afronding van elk vaardigheidsprogramma, zal IBS de leerlingen een uitkomstbrief geven waarin de vereiste modules en kredieten worden uiteengezet. Alleen na afronding van 3 modules naar de volledige kwalificatie zal de leerling een certificaat krijgen met een

    • Online

    Full time, Deeltijd

    4 uur

    Afstand leren

    Engels

    Een gratis cursus bedrijfskunde, zoals het organiseren van vergaderingen en zakenreizen.

    • Szeged, Hongarije

    Op de campus

    Hongaars

    Het doel van de beroepsopleiding in het hoger onderwijs is om professionals op te leiden die, met een goede theoretische basis, in staat zijn om praktische kennis op te doen en praktische case studies op te lossen die het proces van ondernemingspraktijk simuleren. Ze zijn vertrouwd met de wetgeving die de activiteiten van ondernemingen regelt, de belangrijkste financiële voorwaarden voor de marktaanpassing van de onderneming, evenals de principes en methoden voor het beheren, organiseren en uitvoeren van managementprocessen.

    • Vancouver, Canada

    Engels

    Dit programma is ontworpen om een brede kennis te geven van de functionele aspecten van een bedrijf en hun onderlinge samenhang, terwijl het ook specialisatie op een bepaald gebied mogelijk maakt. Het programma stelt studenten bloot aan een verscheidenheid aan "kernvakken" en stelt studenten in staat zich te specialiseren in een specifiek academisch gebied.

    • Helsinki, Finland

    Op de campus

    Engels

    Het QBA-programma is bedoeld voor studenten die het middelbare school / toelatingsexamen hebben afgerond. Het programma is een intensieve praktijkopleiding in bedrijfskunde en wordt volledig in het Engels gegeven. Het stelt studenten in staat om met een solide basis door te gaan met hun studie, waardoor ze competitiever worden bij het aanvragen van verschillende universiteiten.

    • Cape Town, Zuid-Afrika

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is perfect voor diegenen die een beetje boekhouden en veel allround kantoorkennis willen leren.

    • Cork, Ierland

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus bouwt voort op reeds verworven zakelijke kennis en vaardigheden. Het multidisciplinaire karakter biedt studenten een brede basis van vakken om vooruitgang te boeken. Er is een sterke nadruk op toepassing op de zakelijke / administratieve wereld door middel van gesimuleerde scenario's.

    • Bathurst, Canada

    Op de campus

    Engels, Frans

    Dit programma bereidt studenten voor op een positie gerelateerd aan management in een bedrijf of organisatie, ongeacht hun activiteitensector.

    • Lindsborg, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De missie van het Business Administration-programma is om studenten voor te bereiden op een loopbaan in het bedrijfsleven en aanverwante gebieden. Dit programma biedt algemene kennis in het bedrijfsleven, zowel vanuit theoretisch als praktisch perspectief.

    • Bowling Green, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    Het Business Administration-programma bereidt studenten voor met specifieke bedrijfsmanagement- en administratieve kennis en vaardigheden om te slagen in de wereldwijde zakenwereld van vandaag.