ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Business Administration in Canada 2020/2021

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variƫren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Programma's en cursussen in business administration kan helpen studenten ontwikkelen uitstekende leidinggevende, communicatieve en organisatorische vaardigheden. Studies in deze discipline kunnen mensen voor te bereiden op een loopbaan in gebieden zoals algemeen management, operations management en ondernemerschap.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Deeltijd Cursus in Business Administration in Canada

2 Resultaten in Business Administration, Canada Filter

Universitaire overdracht

Alexander College
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Met behulp van het University Transfer Program kunnen studenten hun interesses verkennen via universitaire cursussen van het eerste en tweede jaar die in het tweede of derde p ...

Lees meer

Bachelor Bedrijfskunde

NBCC
Cursus
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Bedrijfsmanagers bepalen de lat voor elk bedrijf. Of het nu gaat om het leiden van kleine bedrijven of grote bedrijven, managers leiden het goede voorbeeld. Ze bevorderen een ...

Lees meer