ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Business Administration in Azië 2020

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Hier krijg je een masters degree in business administration. Deze masters programma's zal u met kennis van leiderschap, strategische planning en analyse. Evenals alle andere dingen die je nodig hebt om te slagen in een administratieve rol.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Cursus in Business Administration in Azië

3 Resultaten in Business Administration, Azië Filter

Het GMAT ™ -onderzoek

Graduate Management Admission Council® (GMAC®)
Cursus
Voorbereidend Jaar
<
Voltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 uur
Engels
Campus

Demonstreer uw inzet en bereidheid om te slagen in de business school. Meer dan 7.000 programma's aangeboden door meer dan 2.300 universiteiten en instellingen gebruiken het G ...

Lees meer

Administratie en Office Management

Convertas
Cursus
<
Voltijd
<
4 dagen
Engels
Campus

Deze cursus geeft essentiële en diepgaande praktische technieken die je in staat stellen om uit te blinken op je werkplek.

Lees meer

Pre-MBA-programma

David Game Management School Thailand
Cursus
jun 2020
<
Voltijd
Campus

Ons programma is ontworpen om studenten zowel de Engels-en academische vaardigheden te geven, en de specialistische kennis die nodig is om te slagen op hun gekozen MBA of Mast ...

Lees meer