Keystone logo

1 Cursus Opleidingen in Brouwen in Noord-Amerika voor 2024

Filters

Filters

  • Cursus
  • Food and Beverage Studies
  • Drankstudies
  • Brouwen
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Cursus Opleidingen in Brouwen

Brouwstudies beginnen vaak met scheikunde, biologische wetenschappen, natuurkunde of techniek. De aanvankelijke kennis van studenten kan vervolgens worden toegepast in de brouwerijbranche naarmate ze hun opleiding voortzetten door onderzoek naar fermentatieprocessen, brouwhuistechnologie, koelwetenschappen en de biochemie van het brouwen.

Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.