ACADEMICCOURSES.NL

Top Cursussen in Brazilië 2019

Brazilië is een ideale locatie voor studie voor veel mensen uit de hele wereld. Dit is een gebied vol met cultuur en erfgoed en professionals kunnen een unieke leerervaring hebben door het volgen van cursussen in Brazilië. Opkomende economie van Brazilië kunnen bieden tal van professionele mogelijkheden voor diegenen die cursussen in Brazilië voort te zetten.

Cursussen in Brazilië bestrijken een breed scala van onderwerpen in een verscheidenheid van industrieën en kan worden genomen als onderdeel van een specifieke universitaire opleiding, individueel op als nodig basis, of van een academische instelling. Cursussen in Brazilië worden aangeboden van unieke en opkomende programma's combineren van interactieve methoden met echte wereld toepassingen. Deze cursussen combineren de nieuwste volwasseneneducatie methoden met de nieuwste technologische vooruitgang. Aankomende studenten kunnen overwegen cursussen in onderwerpen als marketing, management, duurzaamheid, en organisatie-ontwikkeling, onder anderen.

Voor meer informatie over je mogelijkheden voor cursussen in Brazilië, een kijkje hieronder te nemen door het programma mogelijkheden!

gevonden resultaten Filter

Specialisatie in filmbewerking

Escola Britânica de Artes Criativas
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Brazilië Pinheiros

Het cursusprogramma is bedoeld om echte editors te vormen, niet alleen om software-operators te bewerken. Ideaal voor professionals die al in de audiovisuele sector werken en hun kennis en vaardigheden moeten verdiepen, of voor studenten die geïnteresseerd zijn in een opleiding van hoge kwaliteit en die een afstudeerproject in het gebied van de corona afmaken.

OneYear Travel in sieradenontwerp

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campus Voltijd 184 uur Oktober 2019 Brazilië São Paulo

De cursus Sieraden: Design

Saperfare Course in Fashion Design

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campus Deeltijd 1 jaar Augustus 2019 Brazilië Rio de Janeiro

In de cursus Fashion Design ontwikkelt de student een complete visie op de markt en ontdekt in de praktijk dat het verkopen van kleding niet genoeg is om in het veld te werken. Door onderzoek, productcreatie, communicatie en zakelijke look, staat hij voor de uitdaging om een ​​collectie te creëren met zijn handtekening, onder leiding van erkende professionals van de markt.

Redação publicitária

Miami Ad School - São Paulo
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Brazilië São Paulo

No curso de Redação Publicitária da Miami Ad School/ESPM, você encontra tudo isto: desafio, vida real e, claro, muita refação. É o desafio de pensar criativamente traduzido em palavras, e essas palavras traduzidas no seu sucesso.

University Experience Program in Brazilië

Via Mundo
Campus Voltijd Deeltijd 5 - 10 maanden Vraag informatie aan Brazilië São Luís +1 more

Het University Experience Programme biedt je de mogelijkheid om de universiteit in Brazilië een semester of een heel academisch jaar te ervaren.

Middelbare school met technische administratie

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG
Campus Voltijd 3 jaren Maart 2020 Brazilië Belo Horizonte

Het is een school van medium + technisch onderwijs in het management, met de nadruk op ondernemerschap en management, die studenten voorbereidt op hun toekomst te ondernemen.

Design gráfico

Miami Ad School - Rio de Janeiro
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Brazilië Rio de Janeiro

Na Miami Ad School/ESPM, o aluno aprende a ter um olhar de designer gráfico, e o mais importante: aprende que não existe nada sem uma boa ideia. Para isso, montamos um currículo que reúne os fundamentos do design gráfico com novas disciplinas (user experience, motion e digital) e o pensamento criativo.

Portugese taal en cultuur

Dialogo - study in Brazil
Campus Deeltijd 1 - 24 weken Open Inschrijving Brazilië Salvador

Het belangrijkste doel van de cursus is om studenten te brengen om goede communicatieve vaardigheden in het Portugees te bereiken, met succes. Dit betekent dat niet alleen zal worden onderwezen de grammatica en woordenschat, maar ook luisteren, lezen, schrijven en mondelinge productie, zowel in formele of informele contexten. Een introductie tot de Braziliaanse manier van leven, de douane en de sociale mores, politiek en cultuur is ook een belangrijk onderdeel van de ...

Engels voor specifieke doeleinden (esp)

English Training Lounge
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi Argentinië Buenos Aires Colombia Bogota Brazilië Rio de Janeiro Chili Santiago Mexico Buenavista Dubai Thailand Bangkok China Peking India Delhi Vietnam Hanoi Hongkong Maleisië Kuala Lumpur Saoedi-Arabië Riyad Zuid-Korea Seoel Shanghai Singapore Taiwan Taipei Japan Tokio Indonesië Jakarta Spanje Barcelona Duitsland Berlijn Zwitserland Bern +39 more

Engels voor specifieke doeleinden (ESP) is een leerling-gerichte benadering van het onderwijs Engels dat zich richt op het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden in een bepaald gebied, zoals: boekhouding, luchtvaart, het bedrijfsleven, IT, onderwijs, techniek, geneeskunde en ga zo maar door.

Ondernemerschap centrum en internationalisering

Ibmec
Campus Maart 2020 Brazilië Rio de Janeiro

Ondernemerschap en Internationalisering Centre is een set van cellen en projecten die de student Ibmec een omgeving om hun vaardigheden en capaciteiten, oefenen met vrijheid en autonomie te geven.

Portugese en Braziliaanse cultuur aan buitenlanders

Unisul
Combinatie van online en op de campus Deeltijd Maart 2020 Brazilië Florianópolis

De Portugese Taalcursus en Braziliaanse cultuur voor buitenlanders (CLPCB) van Unisul verwelkomt studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van het Portugees als tweede taal, en ook om meer over de cultuur van Brazilië, in het bijzonder in Santa Catarina en de natuurlijke en regionale verscheidenheid schoonheden weten. ..

Cursus: Gaia Education Training van trainers

Gaia Education
Campus Voltijd Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Forres Canada Shawnigan Lake Thailand Prachuap Khiri Khan Brazilië Rio de Janeiro +5 more

Als je in de diepte van ons meeslepende Ecovillage Design Education (EDE) Face-to-Face-programma in een gemeenschap ergens in de wereld bent gedoken, zul je weten dat het een levensveranderende ervaring is. Hierdoor hebben velen een dieper doel en betekenis gevonden en hebben ze zelfs het verschil gemaakt in hun gemeenschap, hun levenswerk.

Cursussen landbouwwetenschappen

Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Campus Voltijd Vraag informatie aan Brazilië São Paulo

Brazilië is een van de grootste graan en vlees landen in de wereld. Zo, de disciplines aangeboden gericht op het betrekken van studenten in verschillende aspecten met betrekking tot duurzame landbouw en veeteelt in de tropen

Operaties, logistiek & lean management - olm

International Business School Americas
Campus Voltijd 3 weken Vraag informatie aan Italië Altavilla Vicentina Brazilië São Paulo +2 more

Verdiep kennis in Logistiek, Operations en kwaliteitscontrole met behulp van, als een referentie van het concept van lean manufacturing (Toyotism) toegepast op de fabrieken en diensten.

Portugees taallessen voor buitenlanders

Olinda School
Campus Voltijd Open Inschrijving Brazilië Olinda

Wij bieden regelmatig cursussen in de Portugese taal instructie voor buitenlanders in zowel groeps- en privé-lessen voor beginners, intermediate en gevorderden. Om de beste leerervaring te krijgen, zijn groepscursussen beperkt tot een maximum van 6 personen per klas, en elke klasse komt maandag tot en met vrijdag.