ACADEMICCOURSES.NL

Top Cursussen in Brazilië 2019

Brazilië is een ideale locatie voor studie voor veel mensen uit de hele wereld. Dit is een gebied vol met cultuur en erfgoed en professionals kunnen een unieke leerervaring hebben door het volgen van cursussen in Brazilië. Opkomende economie van Brazilië kunnen bieden tal van professionele mogelijkheden voor diegenen die cursussen in Brazilië voort te zetten.

Cursussen in Brazilië bestrijken een breed scala van onderwerpen in een verscheidenheid van industrieën en kan worden genomen als onderdeel van een specifieke universitaire opleiding, individueel op als nodig basis, of van een academische instelling. Cursussen in Brazilië worden aangeboden van unieke en opkomende programma's combineren van interactieve methoden met echte wereld toepassingen. Deze cursussen combineren de nieuwste volwasseneneducatie methoden met de nieuwste technologische vooruitgang. Aankomende studenten kunnen overwegen cursussen in onderwerpen als marketing, management, duurzaamheid, en organisatie-ontwikkeling, onder anderen.

Voor meer informatie over je mogelijkheden voor cursussen in Brazilië, een kijkje hieronder te nemen door het programma mogelijkheden!

gevonden resultaten Filter

High School-programma in Brazilië

Via Mundo
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 10 maanden July 2019 Brazilië São Luís +1 more

Het High School-programma in Brazilië (Programa de Ensino Médio no Brasil), gelanceerd in 2001, biedt jonge studenten van over de hele wereld de mogelijkheid om een ​​speciale culturele ervaringervaring in Brazilië te beleven.

Specialisatie in filmbewerking

Escola Britânica de Artes Criativas
Campus Voltijd 1 jaar February 2020 Brazilië Pinheiros

Het cursusprogramma is bedoeld om echte editors te vormen, niet alleen om software-operators te bewerken. Ideaal voor professionals die al in de audiovisuele sector werken en hun kennis en vaardigheden moeten verdiepen, of voor studenten die geïnteresseerd zijn in een opleiding van hoge kwaliteit en die een afstudeerproject in het gebied van de corona afmaken.

OneYear Travel in sieradenontwerp

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campus Voltijd 184 uur April 2019 Brazilië São Paulo

De JEWELRY DESIGN cursus is zorgvuldig ontworpen voor professionals in de mode-industrie, vakmensen, architecten en ontwerpers die zich willen toeleggen op fabricage-, productie- en ontwerppraktijken.

Natuurlijk saperfare meubeldesign

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campus Deeltijd 270 uur August 2019 Brazilië Rio de Janeiro

Het meubilair ontwerp cursus is een praktische ervaring van het maken van meubels, die alle noodzakelijke proces, met occasioneel interventies van professionals uit verschillende gebieden en het stimuleren van interactie tussen studenten.

Natuurlijk - milieu- geschiedenis en natuur in Brazilië

UniEVANGÉLICA
Campus 3 weken March 2020 Brazilië Ipameri

Aan het einde van de module, moeten de studenten in staat zijn om: Begrijpen van de rol van de natuur en de samenleving problemen bij het vormgeven van de Braziliaanse geschiedenis. Hebben verworven basiskennis over de verschillende

Design for Sustainability Online Course - Ecologische dimensie

Gaia Education
Online Voltijd Deeltijd 8 weken January 2020 Verenigd Koninkrijk Forres Canada Shawnigan Lake Thailand Prachuap Khiri Khan Brazilië Rio de Janeiro +7 more

Wil je deel uitmaken van de oplossing in plaats van een deel van het probleem? Wilt u leren om elegante oplossingen te creëren die zorgvuldig zijn aangepast aan de unieke bioculturele ligging?

Ondernemerschap centrum en internationalisering

Ibmec
Campus March 2020 Brazilië Rio de Janeiro

Ondernemerschap en Internationalisering Centre is een set van cellen en projecten die de student Ibmec een omgeving om hun vaardigheden en capaciteiten, oefenen met vrijheid en autonomie te geven.

Portugees taallessen voor buitenlanders

Olinda School
Campus Voltijd Open Inschrijving Brazilië Olinda

Wij bieden regelmatig cursussen in de Portugese taal instructie voor buitenlanders in zowel groeps- en privé-lessen voor beginners, intermediate en gevorderden. Om de beste leerervaring te krijgen, zijn groepscursussen beperkt tot een maximum van 6 personen per klas, en elke klasse komt maandag tot en met vrijdag.

Redação publicitária

Miami Ad School - São Paulo
Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Brazilië São Paulo

No curso de Redação Publicitária da Miami Ad School/ESPM, você encontra tudo isto: desafio, vida real e, claro, muita refação. É o desafio de pensar criativamente traduzido em palavras, e essas palavras traduzidas no seu sucesso.

Portugese en Braziliaanse cultuur aan buitenlanders

Unisul
Online en Campus gecombineerd Deeltijd March 2020 Brazilië Florianópolis

De Portugese Taalcursus en Braziliaanse cultuur voor buitenlanders (CLPCB) van Unisul verwelkomt studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van het Portugees als tweede taal, en ook om meer over de cultuur van Brazilië, in het bijzonder in Santa Catarina en de natuurlijke en regionale verscheidenheid schoonheden weten. ..

Natuurlijk - agribusiness in Brazilië

International Business School Americas
Campus Voltijd 2 - 3 weken January 2020 Brazilië São Paulo

Om de Agribusiness als een reeks te bestuderen: voor de boerderij (inputs), binnen de boerderij (productie, de boerderij zelf) en na de boerderij (industrie). Het doel is het hebben van deze drie macro-thema's sequenties.

Cursussen landbouwwetenschappen

Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Campus Voltijd January 2020 Brazilië São Paulo

Brazilië is een van de grootste graan en vlees landen in de wereld. Zo, de disciplines aangeboden gericht op het betrekken van studenten in verschillende aspecten met betrekking tot duurzame landbouw en veeteelt in de tropen

Middelbare school met technische administratie

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG
Campus Voltijd 3 jaar March 2020 Brazilië Belo Horizonte

Het is een school van medium + technisch onderwijs in het management, met de nadruk op ondernemerschap en management, die studenten voorbereidt op hun toekomst te ondernemen.

Direção de arte

Miami Ad School - Rio de Janeiro
Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Brazilië Rio de Janeiro

Na Miami Ad School/ESPM um diretor de arte é feito do jeito que o mercado pede: completo. A Miami Ad School/ESPM é uma escola de excelência global. Aqui você vai aprender a fazer, refazer e fazer de novo.

Portugese taal en cultuur

Dialogo - study in Brazil
Campus Deeltijd 1 - 24 weken Open Inschrijving Brazilië Salvador

Het belangrijkste doel van de cursus is om studenten te brengen om goede communicatieve vaardigheden in het Portugees te bereiken, met succes. Dit betekent dat niet alleen zal worden onderwezen de grammatica en woordenschat, maar ook luisteren, lezen, schrijven en mondelinge productie, zowel in formele of informele contexten. Een introductie tot de Braziliaanse manier van leven, de douane en de sociale mores, politiek en cultuur is ook een belangrijk onderdeel van de ...