Filter
Cursus
Brazilië Salvador Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursus Studies in de Verenigde Salvador in Brazilië 2019

Universiteiten en hogescholen stellen hun eigen toelatingseisen voor opleidingen in het hoger onderwijs, zodat ze variëren in grote lijnen. Afhankelijk van de opleiding, kunnen afgestudeerde student in staat zijn in het hoger onderwijs om te komen met een bereik van kwalificaties. Als je 're van toepassing is op een stichting Degree cursus te doen, kunt u vinden dat werkervaring in aanmerking wordt genomen naast alle kwalificaties die je hebt. Sommige hogescholen en universiteiten bieden Basisjaar als voorbereiding op een bepaalde opleidingen. Ze hebben meestal don 't resultaat in afzonderlijke criteria als ze gewoon in aanmerking om de opleiding zelf in te voeren. Basisjaar Aren 't binnen handbereik voor alle opleidingen, echter.

Brazilië bieden een hogere opleiding die gedeeltelijk voor de studenten die willen geavanceerde onderwijs te volgen wordt gefinancierd. Ze moeten tussen de 18 en 35 jaar. Dit systeem voor hoger onderwijs kunnen leerlingen praktische vaardigheden die hen in staat stellen de 21e eeuw uitdagingen te leren.

Deze stad heeft verschillende taalscholen in staat te stellen zowel de lokale bevolking en buitenlanders deelnemen aan hun studie effectief. Éen willen zijn opleiding vooraf kunnen inschrijven in diverse belangrijke instellingen zoals de Federale Universiteit van Bahia, Salvador University en de Katholieke Universiteit van Salvador.

Cursussen in de Verenigde Salvador in Brazilië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Brazilië
Salvador
Studievorm
Tempo
Dialogo - study in Brazil

Het belangrijkste doel van de cursus is om studenten te brengen om goede communicatieve vaardigheden in het Portugees te bereiken, met succes. Dit betekent dat niet allee ... [+]

Het belangrijkste doel van de cursus is om studenten te brengen om goede communicatieve vaardigheden in het Portugees te bereiken, met succes. Dit betekent dat niet alleen zal worden onderwezen de grammatica en woordenschat, maar ook luisteren, lezen, schrijven en mondelinge productie, zowel in formele of informele contexten. Een introductie tot de Braziliaanse manier van leven, de douane en de sociale mores, politiek en cultuur is ook een belangrijk onderdeel van de lessen.

grammaticale structuren (25%), het inzicht en schriftelijk (25%), begrip en mondelinge productie (30%) en technische woordenschat (20%): De lessen zijn als volgt verdeeld. Deze variëteit maakt de meest dynamische en leuke klassen maar ook als een effectieve manier om te verbeteren en taalvaardigheden.... [-]

Brazilië Salvador
Open Inschrijving
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
1 - 24 weken
Campus
Lees meer in Nederlands