ACADEMICCOURSES.NL

Beste Cursussen in de Verenigde Ipameri in Brazilië 2019

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Sommige van de beste universiteiten in Latijns-Amerika zijn gevestigd in Brazilië, een land dat meer dan 2000 instellingen voor hoger onderwijs heeft. Universiteiten in Brazilië kan worden onderverdeeld in de volgende classificaties: Federale overheid beheerde universiteiten; staat de overheid gecontroleerde universiteiten; gemeentelijke overheid beheerde universiteiten en prive-universiteiten.

Centraal gelegen in Brazilië, deze staat dient studenten uit alle hoeken van het land. De instellingen voor hoger onderwijs, zoals Universidade Federal de Goias zijn opmerkelijke professionals geproduceerd in het land.

Cursussen in de Verenigde Ipameri in Brazilië

gevonden resultaten Filter

cursussen - braziliaans

UniEVANGÉLICA
Campus Voltijd 3 weken Maart 2020 Brazilië Ipameri

DOELSTELLINGEN.Om de studenten een algemeen beeld van het bedrijfsleven in Brazilië, capacitating hen om daar te starten activiteit of voor degenen die al een eigen bedrijf hebben ontwikkeld, kan

Braziliaanse architectuur - structurele analyse van voorname gebouwen

UniEVANGÉLICA
Campus Voltijd 3 jaren Maart 2020 Brazilië Ipameri

DOELSTELLINGEN: Om de belangrijkste gebouwen van de Braziliaanse architectuur tonen

Natuurlijk - milieu- geschiedenis en natuur in Brazilië

UniEVANGÉLICA
Campus 3 weken Maart 2020 Brazilië Ipameri

Aan het einde van de module, moeten de studenten in staat zijn om: Begrijpen van de rol van de natuur en de samenleving problemen bij het vormgeven van de Braziliaanse geschiedenis. Hebben verworven basiskennis over de verschillende