ACADEMICCOURSES.NL

Beste Cursussen in de Verenigde Florianópolis in Brazilië 2019

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Sommige van de beste universiteiten in Latijns-Amerika zijn gevestigd in Brazilië, een land dat meer dan 2000 instellingen voor hoger onderwijs heeft. Universiteiten in Brazilië kan worden onderverdeeld in de volgende classificaties: Federale overheid beheerde universiteiten; staat de overheid gecontroleerde universiteiten; gemeentelijke overheid beheerde universiteiten en prive-universiteiten.

Instellingen voor hoger onderwijs in deze stad is bekend om uit te blinken ook. Verschillende hogescholen en universiteiten, zoals Universidade Federal de Santa Catana worden wereldwijd erkend in het produceren van uitstekende professionals.

Cursus Studies in de Verenigde Florianópolis in Brazilië

gevonden resultaten Filter

Internationale opleidingen: taal, cultuur en de Braziliaanse sociaal-economische context

Unisul
Campus Voltijd Deeltijd Maart 2020 Brazilië Florianópolis

De onderwerpen maken deel uit van de Extension Course op talen, cultuur en de Braziliaanse Sociaal-economische context. onderwerpen van het onderwerp afwijken van de Braziliaanse huidige dagen en op universele zaken. Expliciete economische globalisering scenario's zijn besproken onderwerpen; Ook duurzaamheid in het toerisme scenario's; de mensheid en de biologische, sociale en culturele dimensie; multiculturalisme en culturele identiteit; consumeren en de consument ...

Maat gemaakte programma's: Portugese taal en Braziliaanse cultuur voor buitenlanders

Unisul
Campus Online Voltijd Deeltijd Maart 2020 Brazilië Florianópolis +1 more

Programma's die speciaal zijn ontworpen voor buitenlandse universiteiten, gericht op verschillende gebieden van het onderwijs, in overeenstemming met de door elke instelling, met inbegrip van de Portugese taal en Braziliaanse cultuur Studies, bezienswaardigheden en excursies gekozen project.

Portugese en Braziliaanse cultuur aan buitenlanders

Unisul
Combinatie van online en op de campus Deeltijd Maart 2020 Brazilië Florianópolis

De Portugese Taalcursus en Braziliaanse cultuur voor buitenlanders (CLPCB) van Unisul verwelkomt studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van het Portugees als tweede taal, en ook om meer over de cultuur van Brazilië, in het bijzonder in Santa Catarina en de natuurlijke en regionale verscheidenheid schoonheden weten. ..