ACADEMICCOURSES.NL

Beste Cursus Studies in Bolivië 2019/2020

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Gelegen tussen het Andesgebergte en de Amazone in Zuid-Amerika, Bolivia heeft een verrassend robuust systeem van hoger onderwijs, dat een van de oudste universiteiten in het westelijk halfrond omvat. In de afgelopen jaren heeft de regering de wetgeving te verbeteren en standaardiseren van de kwaliteit van het onderwijs in de universiteiten voorbij.

Cursussen in Bolivië

gevonden resultaten Filter

Spaanse taal onderdompeling

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus Voltijd 9 - 52 weken September 2020 Bolivia Cochabamba

Met het Language Immersion-programma kunnen stagiairs hun taalvaardigheden voor en tijdens hun internationale ontwikkelingsveldwerk vergroten.

Onderzoek op internationaal niveau

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus Voltijd 9 - 52 weken September 2020 Bolivia Cochabamba Oeganda Kampala Kenia Nairobi Argentinië Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua +10 more

FSD Research Stages maken deelnemers in staat om met FSD community partners te betrekken bij het onderzoeken van lokale problemen en het ontwikkelen van potentiële oplossingen. Met community-based participatory research wordt de onderzoeksvraag gedefinieerd en worden bevindingen samen met de gemeenschap geanalyseerd.

Internationaal ontwikkelingsgapjaar

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus Voltijd 9 - 56 weken September 2020 Bolivia Cochabamba Oeganda Kampala Kenia Nairobi Argentinië Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua +10 more

FSD Gap Year programma is een intensief, verzachtend programma voor pre-college studenten (17+) op zoek naar internationale ontwikkelings training en ervaring. Het is een spannende manier om te verkennen en te leren voordat u op school gaat.

Internationale ontwikkelingsopleiding en stages

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus Voltijd September 2020 Bolivia Cochabamba Oeganda Kampala Kenia Nairobi Argentinië Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua +9 more

FSD International Development Stages zijn een kans voor studenten en jonge professionals om praktische ervaring op te doen in duurzame ontwikkeling en inzicht in andere culturen die alleen kunnen worden verkregen door deel te nemen aan het werk op de grond.