ACADEMICCOURSES.NL

Beste Cursus Studies in de Verenigde Cochabamba in Bolivië 2019

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Gelegen tussen het Andesgebergte en de Amazone in Zuid-Amerika, Bolivia heeft een verrassend robuust systeem van hoger onderwijs, dat een van de oudste universiteiten in het westelijk halfrond omvat. In de afgelopen jaren heeft de regering de wetgeving te verbeteren en standaardiseren van de kwaliteit van het onderwijs in de universiteiten voorbij.

Deze gestage stad van Bolivia is een uitstekende plek voor iemand oprukkende zijn opleiding. De thuisbasis van de populaire universiteit van San Simon, evenals andere hoger onderwijs instellingen, deze stad is ideaal voor het bestuderen.

Cursus Studies in de Verenigde Cochabamba in Bolivië

gevonden resultaten Filter

Spaanse taal onderdompeling

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus Voltijd 9 - 52 weken September 2019 Bolivia Cochabamba

Met het Language Immersion-programma kunnen stagiairs hun taalvaardigheden voor en tijdens hun internationale ontwikkelingsveldwerk vergroten.

Onderzoek op internationaal niveau

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus Voltijd 9 - 52 weken September 2019 Bolivia Cochabamba Oeganda Kampala Kenia Nairobi Argentinië Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua +10 more

FSD Research Stages maken deelnemers in staat om met FSD community partners te betrekken bij het onderzoeken van lokale problemen en het ontwikkelen van potentiële oplossingen. Met community-based participatory research wordt de onderzoeksvraag gedefinieerd en worden bevindingen samen met de gemeenschap geanalyseerd.

Internationaal ontwikkelingsgapjaar

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus Voltijd 9 - 56 weken September 2019 Bolivia Cochabamba Oeganda Kampala Kenia Nairobi Argentinië Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua +10 more

FSD Gap Year programma is een intensief, verzachtend programma voor pre-college studenten (17+) op zoek naar internationale ontwikkelings training en ervaring. Het is een spannende manier om te verkennen en te leren voordat u op school gaat.

Internationale ontwikkelingsopleiding en stages

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus Voltijd September 2019 Bolivia Cochabamba Oeganda Kampala Kenia Nairobi Argentinië Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua +9 more

FSD International Development Stages zijn een kans voor studenten en jonge professionals om praktische ervaring op te doen in duurzame ontwikkeling en inzicht in andere culturen die alleen kunnen worden verkregen door deel te nemen aan het werk op de grond.