ACADEMICCOURSES.NL

Top Cursus Studies in Bermuda 2019/2020

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Voor studenten in het hoger onderwijs, die willen ook een unieke tropische cultuur te ervaren, Bermuda is een uitstekende plek om naar school te gaan. Ligt 640 mijl voor de kust van Noord-Amerika, de mix van Britse en Caribische invloeden zorgen voor een rijkdom aan culturele leermogelijkheden academische studies aan te vullen.

Cursus Studies in Bermuda

gevonden resultaten Filter

Natuurlijk - osha HAZWOPER training

Bermuda College
Campus Voltijd Februari 2020 Bermuda Hamilton

Deze cursus is bedoeld om volledig te voldoen aan alle wettelijke normen en is afgestemd op de specifieke behoeften van uw activiteiten (bijvoorbeeld gericht emergency response). HAZWOPER levert kennis en vaardigheden die nodig zijn om te helpen met corrigerende acties rond een gevaarlijke materialen incident en maakt gebruik van een combinatie van klassikale presentatie en "hands-on" tafelblad oefeningen.

Natuurlijk - het ontwerpen en leveren van trainingsprogramma's

Bermuda College
Online Deeltijd Februari 2020 Bermuda Hamilton

U vindt deze opleiding te verlaten met de mogelijkheid om een ​​eenheid van instructie plannen, te schrijven nuttige les plannen, en content te leveren met meer vertrouwen en met de optimale kans om de behoeften van de leerlingen en het onderwijs taak te voldoen, of u nu het onderwijzen van feiten, concepten , processen, procedures, of beginselen.

Natuurlijk - OSHA 10 uur de bouw training

Bermuda College
Campus Voltijd 2 dagen Vraag informatie aan Bermuda Hamilton

De OSHA-10 Hour Bouw Training is een twee (2) daagse cursus ontwikkeld om aannemers, hun begeleiders en werknemers te voorzien, met gezaghebbende kennis over veiligheid en gezondheid in de bouwsector. Het biedt een educatief overzicht van de tien meest voorkomende gebieden van de veiligheid van zorg.

Natuurlijk in de culturele intelligentie

Bermuda College
Campus Online Voltijd Deeltijd 2 - 6 dagen Vraag informatie aan Bermuda Hamilton +2 more

Bermuda College poneert nu een extra factor. Ons onderzoek identificeert de intercultureel perspectief als een andere belangrijke factor om te overwegen wanneer het omgaan met veranderingen in de huidige werkomgeving: Milieu, Politieke, Intercultureel, sociologische, technologische, juridische, economische. Vandaar dat het acroniem dat onze Trademark programma inluidt is BRIEF ™.