Filter
Cursus
Italië Rome Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursus Studies in Beeldende kunst in de Verenigde Rome Italië

Wet cursussen zijn bedoeld om te worden genomen door diegenen die hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Of u nu de cursussen in een klaslokaal of online, zijn er een verscheidenheid van gespecialiseerde studie gebieden. Sommige van deze zijn wettelijke theorie, handelsrecht en intellectuele eigendom.

Word de beste kunstenaar, kunt u zijn. Een master in de beeldende kunst zal u de vaardigheden te geven en noodzakelijk om uw vaartuig te scherpen en overal word een betere kunstenaar te ervaren.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het studeren in een hoofdstad met een rijk erfgoed, Rome is de juiste plek. Het heeft onderscheidende universiteiten, zoals de Universiteit van Rome die opleidingen voorziet in een verscheidenheid van disciplines zoals geschiedenis en Engineering. Deze stad is rustig en ideaal om te leven.

Top Cursus in Beeldende kunst in de Verenigde Rome in Italië

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

1 Results in Beeldende kunst, Rome

Graden
Plaats
Italië
Rome
Studievorm
Tempo
Other options within this field of study:
BAU International Academy of Rome

Renaissance Design Studio in Bottega D'arte ... [+]

[60h van JULI 29 tot AUGUSTUS 10]

Voor studenten van BAU komt deze module overeen met ARC2944-modelbouw, DES4913 visuele expressie van idee

Inhoud

STUDIO van fotografie, schilderkunst of beeldhouwkunst

Deze module zal worden gehouden in de vorm van een studio en traineeship in een van de echte Bottega d'arte in het district Marble. Botteghe d'Arte zijn plaatsen van onschatbare waarde voor het Italiaanse culturele erfgoed. Klein van formaat, ze vormden een nest voor de geboorte van het geweldige genie van Giotto, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Raffaello ... er zijn door de eeuwen heen technieken en geheimen van geavanceerde machines, origineel ontwerp en vakmanschap doorgegeven aan toekomstige generaties van vader op zoon.... [-]

Italië Rome
July 2019
Voltijd
60 uur
Campus
Lees meer in Nederlands