ACADEMICCOURSES

Afstandsonderwijs Cursussen in Beeldende kunst 2021

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Een beeldende kunst programma biedt studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala van verschillende kunst mediums te bestuderen. Voorbeelden van klassen zijn kleurenleer, 2-D design, animatie, 3-D ontwerp, grafiek, muziektheorie, computer applicaties en webdesign.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Afstandsonderwijs Cursus in Beeldende kunst

2 Resultaten in Beeldende kunst, Afstandsonderwijs Filter

3D-animatieprogramma

Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Droom je van een carrière in de fantastische animatiesector? Rocket Sky is een online animatieschool die wordt gegeven door professionals uit de wereldklasse. We bieden betaal ...

Lees meer

Tekenen en schilderen: Mixed Media ONLINE

Morley College
Cursus
aug 2021
<
Voltijds
Engels
Online

Deze praktische cursus laat je via verschillende projecten kennismaken met een reeks benaderingen, methoden en technieken in schilderen en tekenen.

Lees meer