ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Bedrijfsmanagement in Tunesië

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Een programma in business management legt nadruk op het belang van organisatiestructuren en bestuurlijke beleid in verschillende zakelijke omgevingen. Onderwerpen zoals marketing, human resource management, boekhouden, en bedrijfsherstructureringen zullen soms ook worden behandeld.

Tunesië, officieel de Republiek Tunesië, is het kleinste land in Noord-Afrika. Het is een Maghreb land begrensd door Algerije in het westen, Libië naar het zuidoosten en de Middellandse Zee naar het noorden en oosten. Op universitair niveau in Tunesië de eerste cyclus van studies in de academische stroom is van twee jaar, die leidt tot de toekenning van diploma d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

Cursus in Bedrijfsmanagement in Tunesië

1 Resultaten in Bedrijfsmanagement, Tunesië Filter

Licentie in bedrijfsbeheer

South Mediterranean University
Cursus
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Ons Undergraduate-programma in Business Administration (licentie) aan de Mediterranean School of Business onderscheidt zich door zijn wereldwijde aanpak. Dit programma biedt e ...

Lees meer