ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Bedrijfsmanagement in de Verenigde Santa Cruz de Tenerife Spanje

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Een business management programma leert studenten hoe ze succesvol en efficiƫnt andere mensen kunnen managen en begeleiden. Belangrijke onderwerpen zoals communicatie, bedrijfskunde en corporate leiderschap zullen in de meeste opleidingen regelmatig worden onderzocht.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiƫle postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Top Cursus in Bedrijfsmanagement in de Verenigde Santa Cruz de Tenerife in Spanje

1 Resultaten in Bedrijfsmanagement, Santa Cruz de Tenerife Filter

Senior Management Programma in Digital Business (PADDB)

The Valley Digital Business School - Islas Canarias
Cursus
<
Voltijd
<
110 uur
Spaans
Campus

De PADDB bereidt het topmanagement van de bedrijven voor op het begrijpen van de sleutels van de digitalisering en kan zo concurreren in de nieuwe omgeving, en de impact aanpa ...

Lees meer