ACADEMICCOURSES

Cursussen in Bedrijfsmanagement in de Verenigde Las Palmas de Gran Canaria Spanje

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Business management programma's leren studenten de fundamentele aspecten van corporate leiderschap en human resources. Studenten wordt meestal geleerd hoe ze effectief teams kunnen samenstellen, samenwerking faciliteren, en toezichthoudende beleidsstrategieën in detail kunnen invoeren.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Las Palmas stad is de 9de grootste in Spanje en is gelegen op de Canarische Eilanden. Het heeft meer dan 300.000 inwoners en heeft de universiteit van Las Palmas de Gran Canaria.

Top Cursus in Bedrijfsmanagement in de Verenigde Las Palmas de Gran Canaria in Spanje

1 Resultaten in Bedrijfsmanagement, Las Palmas de Gran Canaria Filter

Senior Management Programma in Digital Business (PADDB)

The Valley Digital Business School - Islas Canarias
Cursus
<
Voltijd
<
110 uur
Spaans
Campus

De PADDB bereidt het topmanagement van de bedrijven voor op het begrijpen van de sleutels van de digitalisering en kan zo concurreren in de nieuwe omgeving, en de impact aanpa ...

Lees meer