ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Bedrijfsmanagement in Rusland

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Een programma in business management legt nadruk op het belang van organisatiestructuren en bestuurlijke beleid in verschillende zakelijke omgevingen. Onderwerpen zoals marketing, human resource management, boekhouden, en bedrijfsherstructureringen zullen soms ook worden behandeld.

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Cursus in Bedrijfsmanagement in Rusland

1 Resultaten in Bedrijfsmanagement, Rusland Filter

Effectief managerprogramma

Международный институт менеджмента ЛИНК
Cursus
<
Deeltijd
<
6&nbsp;-&nbsp;12 maanden
Russisch
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Professionele omscholing van de cursus "Effectieve Manager" is al de sleutel tot succes geworden voor veel senior en middle managers van bedrijven uit verschillende industriël ...

Lees meer