Filter
Cursus
Japan Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk Cursussen in Bedrijfsmanagement in Japan

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Een business management programma leert studenten hoe ze succesvol en efficiënt andere mensen kunnen managen en begeleiden. Belangrijke onderwerpen zoals communicatie, bedrijfskunde en corporate leiderschap zullen in de meeste opleidingen regelmatig worden onderzocht.

Japan is een eiland in Oost-Azië. Gelegen in de Stille Oceaan, ligt het aan het oosten van de Zee van Japan, China, Noord-Korea, Zuid-Korea en Rusland, zich van het Zee van Okhotsk in het noorden aan de Oost-Chinese Zee en Taiwan in het zuiden.

Cursus in Bedrijfsmanagement in Japan

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

1 Results in Bedrijfsmanagement, Japan

Other options within this field of study:
Beppu Mizobe Gakuen College

Internationale studenten zal de fundamenten van het internationale bedrijfsleven te bestuderen en het verkrijgen van de nodige internationale raffinement voor hen om acti ... [+]

Internationale studenten zal de fundamenten van het internationale bedrijfsleven te bestuderen en het verkrijgen van de nodige internationale raffinement voor hen om actief op de internationale zakelijke podium tijdens de studie Japans. Studenten in deze cursus zal streven naar certificering gewaardeerd door Japanse bedrijven, zoals Information Processing Specialisten, Certified Business Professionals en computing-gerelateerde certificering te bereiken.

[-]
Japan Beppu
April 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands