ACADEMICCOURSES

2 Cursus Studies in Bedrijfseconomie 2020/2021

Een cursus is een gerichte periode van studie, waarin een student volgt een voorgeschreven schema typisch waaronder toegewezen lezen, onderzoek, tests en collegebezoek. Na voltooiing van specifieke cursussen, kan de student een diploma of certificaat te verdienen.

Wat is een cursus bedrijfseconomie? Business is voortdurend in ontwikkeling, en de economische positie maakt het een belangrijk onderwerp om te begrijpen. Geleerden die willen vertrouwd zijn met het snijvlak van business financials en hun grotere economische impact kan dit doen door het nemen van deze cursus worden. Principes van macro-economie en micro-economische zal in het algemeen worden gedekt, en de cursus kan eindigen met de voltooiing van een sluitstuk project, studenten, zoals een stage of de samenstelling van een natuurlijk proefschrift.

Een cursus bedrijfseconomie ontwikkelt studenten bewust te maken van het bedrijfsleven en de economische structuren. Dit, evenals de praktische opleiding biedt om te werken in dergelijke structuren, ten goede student doelen en carrière.

De kosten van een cursus bedrijfseconomie is afhankelijk van de instelling u zich inschrijft bij en het collegegeld tarieven. Als u graag meer informatie en een nauwkeurige schatting, moet u contact opnemen met het Admissions Office.

Studenten die een cursus bedrijfseconomie kan een certificaat of diploma in een gerelateerd onderwerp verdienen als ze hun studie voort te zetten. Met deze of een diploma, kunt u posities in een aantal gebieden na te streven. Een business-gerelateerde graad beste beschikt u voor posities in zakelijke omgevingen, hoewel, met de nadruk op economie, kun je werken als een strateeg en adviseur. Als u liever slaan op uw eigen, kunt u uw expertise gebruiken om je carrière te ontwikkelen als ondernemer, ook.

Er zijn tal van redenen is dit een goede keuze voor studenten en een cursus bedrijfseconomie kan zelfs beschikbaar om online te nemen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

2 Resultaten in Bedrijfseconomie Filter

Kernvak

Harvard Business School Online
Cursus
07 okt 2020
<
Deeltijd
<
10&nbsp;-&nbsp;17 weken
29 sep 2020
Engels
Online

De Credential of Readiness (CORe) is onze inleiding op de fundamenten van zakelijk denken: een driekoppig online programma dat is ontworpen om u voor te bereiden om volledig d ...

Lees meer

Shanghai - Economie, Bedrijfsleven en Maatschappij

IES Abroad
Cursus
<
Voltijds
Engels
Chinese
Campus

Shanghai is een economisch en cultureel centrum van meer dan 24 miljoen mensen. Je leert en communiceert in het Mandarijn en het Engels terwijl je de diversiteit en impact bes ...

Lees meer