ACADEMICCOURSES

Cursussen in Business in Zuid-Korea

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

Een meester 's van het bedrijf geeft je een goed afgeronde opleiding van bijna alle aspecten van het bedrijfsleven. Lessen leert u de nieuwste technieken en trends in de zakenwereld.

Zuid-Korea, officieel de Republiek Korea, is een soeverein land gelegen in het zuidelijke deel van het Koreaanse schiereiland. De naam "Korea " is afgeleid van Goryeo, een dynastie die in de Middeleeuwen heerste. Zuid-Korea is nu een liberale democratie en een economische grootmacht. De meest prestigieuze algemene universiteiten zijn Seoul National University, Korea Geavanceerde Instituut voor Wetenschap en Technologie, Yonsei University en Universiteit Korea.

Cursus in Business in Zuid-Korea

2 Resultaten in Business, Zuid-Korea Filter

Minority Business Executive Program (MBEP)

University of Washington Foster School of Business
Cursus
sep 2020
<
Deeltijd
Campus

Deelnemers leren om gebruik te maken financiƫle instrumenten tot een meer doeltreffende beslissingen te nemen, te ontwikkelen en op lange termijn strategische plannen voor gro ...

Lees meer

Aangepaste Programma&#39;s

University of Washington Foster School of Business
Cursus
sep 2020
<
Deeltijd
Campus

Onze op maat programma's zijn ontworpen voor binnenlandse en internationale bedrijven op zoek naar top kwaliteit van het onderwijs uit de Premier business school in de reg ...

Lees meer