ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Business in de Verenigde Tulsa Verenigde Staten 2020/2021

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Een meester 's van het bedrijf geeft je een goed afgeronde opleiding van bijna alle aspecten van het bedrijfsleven. Lessen leert u de nieuwste technieken en trends in de zakenwereld.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Tulsa Oklahoma is een van de grootste steden in de staat. De stad is bekend om zijn verbindingen met de olie-industrie. Hierdoor zijn de universiteiten in de stad hebben een aantal van de beste energie-engineering en zakelijke programma's in het land.

Deeltijd Cursus in Business in de Verenigde Tulsa in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Business, Tulsa Filter

Business Continuity

University of Tulsa College of Business Administration
Cursus
<
Deeltijd
Campus

Een eendaagse evenement ontworpen om u de tools om plan voor de volgende werkdag ramp.

Lees meer

Programma&#39;s Op Maat

University of Tulsa College of Business Administration
Cursus
<
Deeltijd
Campus

Uw Business Resource voor Corporate Training.

Lees meer