ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Business in de Verenigde San Francisco Verenigde Staten 2020/2021

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Een meester 's van het bedrijf geeft je een goed afgeronde opleiding van bijna alle aspecten van het bedrijfsleven. Lessen leert u de nieuwste technieken en trends in de zakenwereld.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

San Francisco is de grootste financiële en culturele centrum van Californië. Samen met andere hedendaagse onderwerp van de instelling voor hoger onderwijs in de stad is bekend om graden in de gezondheids-en biomedische wetenschappen.

Deeltijd Cursus in Business in de Verenigde San Francisco in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Business, San Francisco Filter

Minority Business Executive Program (MBEP)

University of Washington Foster School of Business
Cursus
Executive Courses
<
Deeltijd
Campus

Deelnemers leren om gebruik te maken financiële instrumenten tot een meer doeltreffende beslissingen te nemen, te ontwikkelen en op lange termijn strategische plannen voor gro ...

Lees meer

Aangepaste Programma&#39;s

University of Washington Foster School of Business
Cursus
<
Deeltijd
Campus

Onze op maat programma's zijn ontworpen voor binnenlandse en internationale bedrijven op zoek naar top kwaliteit van het onderwijs uit de Premier business school in de reg ...

Lees meer