5 Deeltijd Cursus Opleidingen in Business in Londen, Verenigd Koninkrijk for 2024

Deeltijd Cursus Opleidingen in Business in Londen, Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • Online

    Deeltijd

    6 weken

    Afstand leren

    Engels

    Krijg een exclusief mondiaal perspectief met specialisten van The Economist. Er is een verschuiving gaande binnen de internationale politiek naarmate de rivaliteit tussen de Verenigde Staten en China toeneemt. Naast deze wedstrijd zijn ook de toestand van het klimaat, de migratieniveaus en de vergrijzende bevolking een bron van zorg voor wereldleiders. The New Global Order: How Politics, Business, and Technology are Changing is een korte online cursus van The Economist. Het is ontworpen om u uit te rusten met een unieke mix van conceptueel en praktisch begrip van de mondiale politiek en de impact ervan. Deze cursus van zes weken neemt je mee op een reis langs de belangrijkste machthebbers, hun politieke strategieën, economische doelen en relaties, cruciale gebeurtenissen, de rol van technologie en de wereldwijde trends. U krijgt een beter begrip van hoe uw organisatie kan worden beïnvloed en hoe u moet reageren op opkomende verschuivingen.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    4 uur

    Afstand leren

    Engels

    Ontdek het begrip duurzaamheid en hoe u duurzaam kunt ondernemen in deze gratis online cursus.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    12 weken

    Afstand leren

    Engels

    Ontdek hoe een gedegen financiële analyse en het gebruik van geavanceerde technologieën de bedrijfsprestaties kunnen veranderen.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze klassen voor hoger onderwijs omvatten certificaat- en diplomaprogramma's in Business, Hospitality Management en International Travel

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Florence, Italië

    Full time, Deeltijd

    3 weken

    Op de campus

    Engels

    Misschien heb je tot nu toe een aantal uitstekende vaardigheden verworven in ontwerp en planning, maar beschik je over de vaardigheden om je ideeën vorm te geven en iets te zeggen over de omgeving waarin je leeft, over jezelf? Het Business of Architecture-programma is opgezet om te dienen als een brug tussen ontwerp en de echte wereld, ontwerptafel en gebouwde vorm.