ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Business in de Verenigde Edgware Verenigd Koninkrijk

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

Een meester 's van het bedrijf geeft je een goed afgeronde opleiding van bijna alle aspecten van het bedrijfsleven. Lessen leert u de nieuwste technieken en trends in de zakenwereld.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Top Cursus in Business in de Verenigde Edgware in UK

1 Resultaten in Business, Edgware Filter

Natuurlijk - Workskills plus, BTEC niveau 3 en werkervaring

Crest Schools of English
Cursus
<
Voltijds
Campus

Dit is een ideaal programma voor degenen die wensen om hun werk vaardigheden te verbeteren om een ​​baan te krijgen

Lees meer