$close

Filters

Resultaten weergeven

2 Cursus Studies in Aziatisch Bedrijfsleven 2022

Cursussen bieden aanvullende licentiestatus of certificering voor gespecialiseerde velden of banen. De meeste zijn beschikbaar via hogescholen, universiteiten en professionele instellingen. Wat is een cursus in Aziatische bedrijven? Vergroot het potentieel voor uw zakelijk inzicht met een Aziatisch perspectief. De meeste bedrijven hebben een Westerse focus, maar bedrijven die ervoor kiezen om ui… Meer informatie

Cursussen bieden aanvullende licentiestatus of certificering voor gespecialiseerde velden of banen. De meeste zijn beschikbaar via hogescholen, universiteiten en professionele instellingen.

Wat is een cursus in Aziatische bedrijven? Vergroot het potentieel voor uw zakelijk inzicht met een Aziatisch perspectief. De meeste bedrijven hebben een Westerse focus, maar bedrijven die ervoor kiezen om uit te breiden naar Aziatische markten hebben werknemers nodig die weten hoe te communiceren en met een ander zakelijk perspectief te werken. De meeste van deze cursussen of seminars worden in Azië aangeboden met volledige onderdompeling in Aziatische bedrijfspraktijken en culturen en mogelijkheden om te netwerken met bedrijfsleiders. Van beschikbare tweedaagse seminars tot maandlange licentiekuren, deze lessen bieden een internationaal perspectief.

Het leren van de complexiteit van andere culturen en hoe ze werken in de zakelijke, economische en politieke wereld helpt cursisten niet alleen in bedrijfssituaties, maar ook in hun gemeenschappen en interpersoonlijke relaties. Managementvaardigheden en het kunnen onderscheiden van economische risicofactoren zijn van toepassing op alle aspecten van het bedrijfsleven, zowel in het binnenland als in het buitenland, en ze kunnen worden gebruikt in het persoonlijke leven van studenten.

De kosten voor het bijwonen van een van deze seminars of cursussen variëren afhankelijk van het land en de duur. Geïnteresseerde personen moeten hun gekozen koers samen met vlucht-, verblijf- en voedselkosten onderzoeken alvorens een beslissing te nemen.

Een cursus in Aziatische bedrijven bereidt studenten voor op het werken met Aziatische zakenmensen. Veel bedrijven zijn wereldwijd aanwezig of streven ernaar hun zakelijke partnerschap te vergroten en samen te werken met Aziatische landen, van China en Japan tot Maleisië. Medewerkers met ingewikkelde kennis van de verschillende culturele normen en hoe Aziaten zaken doen, zijn vaak beter toegerust om met deze transacties om te gaan. Ondernemers die hun wereldwijde bereik willen uitbreiden, kunnen ook van deze cursus profiteren.

De meeste cursussen worden aangeboden op internationale campussen in een korte-termijn, full-time inschrijving formaat. Breid je carrière uit met een zoekopdracht voor je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
FutureLearn
Seoul, Zuid-Korea

Leer de belangrijkste concepten en best practices op het gebied van sociale innovatie, met de nadruk op sociale ondernemers in Zuid-Korea.

Leer de belangrijkste concepten en best practices op het gebied van sociale innovatie, met de nadruk op sociale ondernemers in Zuid-Korea. -
Cursus
Deeltijd
6 weken
Engels
Online
 
Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK)
Kuala Lumpur, Maleisië

Deze tweedaagse seminar zal trainen u om te beoordelen en klanten beheren in de B2B-sector in Azië.De cursus leert je een gestructureerde aanpak

Deze tweedaagse seminar zal trainen u om te beoordelen en klanten beheren in de B2B-sector in Azië.De cursus leert je een gestructureerde aanpak -
Cursus
Voltijds
2 dagen
jan 2022
Campus