ACADEMICCOURSES.NL

Beste Cursus Studies in de Verenigde Surfers Paradise in Australië 2019

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Cursus Studies in de Verenigde Surfers Paradise in Australië

gevonden resultaten Filter

IELTS-voorbereidingscursus

Gold Coast Learning Centre
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 70 weken Open Inschrijving Australië Surfers Paradise +1 more

Verbeter je Engels en bereid je voor op het examen International English Language Testing System (IELTS) in het Gold Coast Learning Centre , in het hart van Surfers Paradise aan de Gold Coast van Queensland. IELTS is een internationaal geaccrediteerd Engels taalvaardigheidsexamen dat het bewijs levert van het vermogen om Engels te gebruiken en te begrijpen. Het wordt algemeen erkend en wordt door meer dan 6000 instellingen in meer dan 120 landen over de hele wereld geaccepteerd.

Algemene cursus Engels

Gold Coast Learning Centre
Campus Voltijd Open Inschrijving Australië Surfers Paradise

Leer Engels in Australië bij Gold Coast Learning Centre , op slechts enkele minuten van het strand in Surfers Paradise aan de beroemde Gold Coast van Australië. Gold Coast Learning Centre biedt vier niveaus van General English-studie, waarbij een hoogwaardige instructie wordt gegeven in een vriendelijke omgeving. Ervaren medewerkers en praktische, flexibele cursussen ontwikkelen de kennis, vaardigheden en vloeiendheid die u nodig hebt.