Filter
Cursus
Australië Queensland Surfers Paradise Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursus Studies in de Verenigde Surfers Paradise in Australië 2019

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Cursus Studies in de Verenigde Surfers Paradise in Australië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Gold Coast Learning Centre

Verbeter je Engels en bereid je voor op het examen International English Language Testing System (IELTS) in het Gold Coast Learning Centre , in het hart van Surfers Parad ... [+]

Verbeter je Engels en bereid je voor op het examen International English Language Testing System (IELTS) in het Gold Coast Learning Centre , in het hart van Surfers Paradise aan de Gold Coast van Queensland.

IELTS is een internationaal geaccrediteerd Engels taalvaardigheidsexamen dat het bewijs levert van het vermogen om Engels te gebruiken en te begrijpen.

Het wordt algemeen erkend en wordt door meer dan 6000 instellingen in meer dan 120 landen over de hele wereld geaccepteerd.

IELTS examenvoorbereiding: tussenniveau en hogerBegint: elke maandagGemiddelde studenten per klas: 10Maximale studenten per klas: 18Cursusduur: 1-70 wekenUren per week: 20-35 uurStart data en prijzen... [-]
Australië Surfers Paradise
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 70 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Gold Coast Learning Centre

Leer Engels in Australië bij Gold Coast Learning Centre , op slechts enkele minuten van het strand in Surfers Paradise aan de beroemde Gold Coast van Australië. Gold Coas ... [+]

Leer Engels in Australië bij Gold Coast Learning Centre , op slechts enkele minuten van het strand in Surfers Paradise aan de beroemde Gold Coast van Australië.

Gold Coast Learning Centre biedt vier niveaus van General English-studie , waarbij een hoogwaardige instructie wordt gegeven in een vriendelijke omgeving. Ervaren medewerkers en praktische, flexibele cursussen ontwikkelen de kennis, vaardigheden en vloeiendheid die u nodig hebt.

Alle vier de General English-niveaus benadrukken de belangrijkste Engelse taalvaardigheid van spreken, luisteren, lezen en schrijven en zijn geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden.

Cursussen zijn leuk en flexibel, ontworpen door ervaren docenten om je vocabulaire, uitspraak en grammatica te verbeteren.... [-]

Australië Surfers Paradise
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands