ACADEMICCOURSES.NL

Top Cursussen in de Verenigde Gold Coast in Australië 2019

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Deze schitterende stad heeft hoogbouw, en onder hen bestaan ​​uit onderwijs centra die beide diploma's, undergraduate en postgraduate opleidingen aanbieden. Campussen zijn over de stad, zodat het je aan de leerlingen om een ​​keuze te maken.

Cursus Studies in de Verenigde Gold Coast in Australië

gevonden resultaten Filter

Kinderopvang

Imagine Education Australia
Campus Januari 2020 Australië Gold Coast Brisbane

Imagine Education Australia of Early Childhood Education van Imagine Education Australia een opleiding in Children's Services biedt. Wij zijn een unieke trainingsorganisatie omdat we twee kinderopvangcentra ter plekke hebben voor onze studenten om toegang te krijgen tot praktische praktijktraining

Engelse lessen

Imagine Education Australia
Campus Januari 2020 Australië Gold Coast Brisbane

Stel je voor dat het College of English van Education Australia studenten van over de hele wereld verwelkomt. Bij Imagine College of English volgen we het ERK-beoordelingssysteem dat wereldwijd wordt gebruikt, zoals aanbevolen door NEAS. Docenten richten zich op het ontwikkelen van leervaardigheden en moedigen zelfstandig talen leren aan. Leerders leren met verschillende snelheden en op verschillende manieren, en leraren houden hiermee rekening bij het plannen van hun lessen.

Taalcursus Engels - Australië

MyStay ENGLISH
Campus Voltijd 5 - 10 weken Open Inschrijving Australië Sydney Melbourne Brisbane Gold Coast Cairns +4 more

MyStay ENGLISH (MSE), een nieuwe manier om je Engelse taalonderwijs in Australië snel te volgen!

Engelse taalcursus

MyStay ENGLISH
Campus Voltijd 5 - 10 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen Oxford Stratford-upon-Avon Australië Sydney Melbourne Brisbane Gold Coast Cairns Verenigde Staten New York City Boston Miami Canada Toronto Vancouver Calgary Ierland Dublin +18 more

MyStay ENGLISH (MSE), een nieuwe manier om uw Engelse MyStay ENGLISH snel bij te houden.