Filter
Cursus
Aruba Oranjestad Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursus Studies in de Verenigde Oranjestad op Aruba 2019

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Ontdekt en geclaimd voor Spanje in 1499, werd Aruba overgenomen door de Nederlanders in 1636. Aruba scheidde zich af van de Nederlandse Antillen in 1986 en werd een afzonderlijk, autonoom lid van het Koninkrijk der Nederland. Beweging naar volledige onafhankelijkheid werd stopgezet op verzoek van Aruba 's in 1990.

Oranjestad is de grootste stad in Aruba en de thuisbasis van enkele onderwijsinstellingen in het land zoals Universiteit Van Aruba en Xavier University School of Medicine.

Cursus Studies in de Verenigde Oranjestad op Aruba

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Aruba
Oranjestad
Studievorm
Tempo
Xavier University School of Medicine

Engels als tweede taal, beginner en intermediair. Oprukkende in een van de vele terreinen van de medische studie. ... [+]

Naam cursus:

Inleiding tot Engels als tweede taal, beginnende en iets gevorderde

Cursus Lengte:

24 weken, verdeeld in twee trimesters op onze Caribbean medische school campus.

Cursus voorwaarde eis:

Assessment onderzoek gegeven door Xavier met een passerende score

Cursus beschrijving en doelen:

Het doel van deze cursus is om studenten te leren om effectief te communiceren in het Engels door de bouw van grammatica en woordenschat, maar ook luisteren, spreken, lezen en schrijven vaardigheden. De lessen zullen worden gehouden op het Caribische medische school in Aruba.

E-learning:

Naast de reguliere klas gebaseerd interactief lesgeven en leren plannen, zullen de studenten worden verstrekt online support via e learning (Kaplan programma / andere hulpmiddelen).... [-]

Aruba Oranjestad
Vraag informatie aan
Voltijd
24 weken
Campus
Lees meer in Nederlands