ACADEMICCOURSES.NL

Beste 11 Cursus Studies in Animatie 2019

Een cursus is een college-les met een vast rooster van andere studenten en wordt gegeven door een of meer instructeurs. Het kan een semester of een paar jaar duren en helpt je een bepaald vakgebied in een breder vakgebied te leren.

Wat is een cursus in animatie? Het is het gebruik van kunst en technologie om beelden tot leven te brengen, door ontwerp en computersoftware te implementeren. Animatie is de techniek om opeenvolgende tekeningen of andere kunst te gebruiken om beweging te simuleren. Een cursus in animatie kan betrekking hebben op vele stijlen en technieken van animatie, van traditionele lijntekeningen tot CGI, en de betrokken technieken.

Studenten van animatie kunnen tijdens hun studie veel waardevolle vaardigheden leren en implementeren, zoals discipline, het gebruik van de nieuwste software en de toewijding om hun kunst tot leven te brengen. Deze vaardigheden zullen doorwerken in alle aspecten van het leven, ongeacht welke carrière ze uiteindelijk nemen.

De kosten van een animatietraining variëren van school tot school, net als de details van de cursus. Contact opnemen met uw school van keuze geeft u de beste informatie over de inschrijvings- en inschrijvingskosten.

De mogelijkheden zijn enorm als het gaat om de carrières waar je aan toe bent met de vaardigheden en ervaring die je hebt opgedaan tijdens een cursus in animatie. Kunstbesturing, grafisch ontwerp, ontwerp van videogames, 3D-modellering, film- en videobewerking en stop-motionanimatie zijn er slechts enkele. Een aantal en verschillende werkgelegenheidskansen kunnen beschikbaar zijn voor degenen die animatie hebben bestudeerd.

Er zijn veel opties voor studenten die geïnteresseerd zijn in het online volgen van een cursus in animatie, veel hogescholen en universiteiten bieden cursussen die flexibel zijn en werken met de behoeften van studenten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

11 Resultaten in Animatie Filter

Think Tank's Online Program

Think Tank Training Centre
Online Voltijd Deeltijd 16 maanden Februari 2020 Canada Canada Online +1 more

Het programma Think Tank Online is ontworpen om werkende kunstenaars voor de CG-industrie te trainen in de volgende rollen: - Omgevingen voor games (meeslepende real-time omgevingen) - Harde oppervlaktemodellering voor film (robots, mechs, schepen, enz.) - Karaktermodellering voor spellen (personages die een ster zijn in videogames) - Organisch modelleren voor film (levende elementen voor film - personages, wezens, dieren, organismen, enz.) - Textuur en uitstraling van film (inclusief textuur van bezittingen) Hoe het werkt: Ons programma richt zich bij het creëren van activa en is vier volledige voorwaarden - in totaal 16 maanden, elke termijn is 14 weken. De eerste term is Foundation en iedereen kan solliciteren, maar u moet wel voldoen aan de systeemvereisten. Na voltooiing ga je verder met het kiezen van je carrièrespecialiteit voor de semester tussen semesters en gevorderden. U hoeft uw specialisatie niet te kennen voordat u zich aanmeldt, omdat u uw mogelijkheden kunt ontdekken tijdens het werken aan de Foundation-termijn. Het laatste semester is het één-op-één mentorschap. Gedurende het hele programma heb je toegang tot onze online leerportal waar je contact hebt met andere studenten en professionele mentoren uit de professionele sector. Hier kunt u vragen stellen, portfolios delen, professionele art-direction en feedback ontvangen - allemaal online! Hoogtepunten van het programma: - 16 maanden training - Betaal per term of alles in één keer - 5% korting als je alle vier de voorwaarden vooraan betaalt - Door de directeur afgeleide curricula die baangerelateerde demo-rollen mogelijk maken - Wekelijkse live les en vraag en antwoord met doorgewinterde industrie professionals - Toegang tot het uitgebreide kenniscentrum van Think Tank - Live één-op-één mentoraten Vereisten: - Windows-desktopcomputer, webcam, headset en de tijd om je te concentreren en hard te werken - 18 jaar of middelbare schooldiploma

Winkel stop motion animatie

Escola de Cinema de Barcelona
Campus Deeltijd 3 maanden Maart 2020 Spanje Barcelona

Dit is een fundamentele cursus, die alle processen die betrokken zijn bij de productie van stop motion animatie dekt, met bijzondere aandacht voor de belangrijkste en moeilijkste: karakter animatie.

Tuigage cursus

Escola de Cinema de Barcelona
Campus Deeltijd 4 maanden Maart 2020 Spanje Barcelona

Rigging wordt bedoeld met de oprichting van het skelet van een 3D-model (gewrichten, spieren en botten) die nodig zijn voor de animator kunnen bewegen en hun personages te positioneren correct. Het is van fundamenteel belang voor het karakter of de 3D-object kan realistisch handelen in de geanimeerde werk voordat de animatie stap. De "tuigage" is een van de meest waardevolle specialiteiten in het complexe proces van 3D-animatie.

Animatie

exMedia
Campus Voltijd Oktober 2019 Duitsland Keulen

Animatie wordt gezien als een evoluerend concept op veranderende vorm van kunst, die door de handwerkliches- en design vaardigheden en de wil om te experimenteren en artistieke onderneming.

Cursus - 2d / 3d teken animatie

VanArts
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Canada Vancouver

Een recente enquête van de 'Top 100 Scholen voor Animatie, Gokken en Ontwerp' door Animation Career Review is vanArts gerangschikt als # 1 in West-Canada

Cursus animatie 13 week intensief

Victorian College of the Arts
Campus Deeltijd 13 weken Januari 2020 Australië Melbourne

Studenten kunnen een intensieve, praktische ervaring verwachten, waarbij tekeningen, objecten en beelden tot leven komen in zowel narratieve als experimentele contexten. Elke student werkt vanuit hun eigen individuele computer werkstation binnen de VCA Animation Studio.

Hogere opleidingscyclus in 3D-animaties, games en interactieve omgevingen

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Campus Voltijd 2 jaar Oktober 2019 Spanje Madrid

Gericht op die jonge mensen die hun professionele activiteit willen ontwikkelen op het gebied van audiovisuele productie (film, televisie en video), videogame, 2D- en 3D-animatie, interactieve en niet-interactieve multimedia, evenals in advertenties en aanverwante bedrijven met internet en de nieuwe media.

3D-animatie voor televisie en filmcursus

Inter-Dec College
Campus Voltijd September 2019 Canada Montreal

Creëer verhalen, personages, futuristische landschappen en speciale effecten, rechtstreeks vanuit je eigen fantasie!

Diploma in 2D-animatie

Centre for Arts and Technology
Campus Voltijd 15 maanden September 2019 Canada Kelowna

Ben je een animatiefanaat? Het soort persoon dat een hekel heeft aan wakker worden met een wekker voor school, maar altijd uit bed kan springen voor tekenfilms op zaterdagochtend? Betekent het maken van aantekeningen in de klas dat je constant moet blijven hangen en dagdromen over verre fantasiewerelden en kleurrijke personages? Zo ja, 2D-animatie

Eenjarige cursus - Animatiefilm

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Campus Voltijd 1 - 1 jaar September 2019 Tsjechië Praag

Ontmoet de faculteit achter de Tsjechische animatiefilm internationaal succes! Neem contact op met de lange traditie van de animatiefilm bij FAMU.

3D-animatieprogramma

Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE
Online Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar September 2019 Canada Edmonton Saint John +2 more

Droom je van een carrière in de fantastische animatiesector? Rocket Sky is een online animatieschool die wordt gegeven door professionals uit de wereldklasse. We bieden betaalbare collegegeldtarieven en financieringsopties op fulltime of parttime basis.