ACADEMICCOURSES.NL

Vergelijk Cursus Studies in Animatie in Australië

Wet cursussen zijn bedoeld om te worden genomen door diegenen die hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Of u nu de cursussen in een klaslokaal of online, zijn er een verscheidenheid van gespecialiseerde studie gebieden. Sommige van deze zijn wettelijke theorie, handelsrecht en intellectuele eigendom.

Als u interesse heeft in kunst en techniek overwegen een masteropleiding in animatie. Met een graad in animatie, leert u hoe u de nieuwste software voor het ontwerpen en tot leven te brengen personages, landschappen en nog veel meer te gebruiken!

Australië heeft de derde grootste aantal buitenlandse studenten in de wereld ondanks het feit dat een gemeenschap van slechts 23 miljoen. Dit zijn sterke academische referenties, maar Australische instellingen zijn net zo hoog aangeschreven als de steden dat huis ze rond het geboorteland.

Cursus in Animatie in Australië

1 Resultaten in Animatie, Australië Filter

Cursus animatie 13 week intensief

Victorian College of the Arts
Campus Deeltijd 13 weken Januari 2020 Australië Melbourne

Studenten kunnen een intensieve, praktische ervaring verwachten, waarbij tekeningen, objecten en beelden tot leven komen in zowel narratieve als experimentele contexten. Elke student werkt vanuit hun eigen individuele computer werkstation binnen de VCA Animation Studio.