ACADEMICCOURSES.NL

Top Cursus Studies in Animatie in de Verenigde Melbourne Australië

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Een animatieprogramma is perfect voor studenten die enthousiast zijn over een carrière in de beeldende kunst. Dit vakgebied is een balans tussen traditionele kunstdisciplines, zoals tekenen en modelleren, en computertechnologie met betrekking tot de nieuwste animatievaardigheden in een verscheidenheid aan media.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Victoria heeft acht universiteiten en diverse overheid gerunde instellingen die technisch en voortgezet onderwijs te vergemakkelijken. Daarnaast is er een toestand bibliotheek die goed is voor onderzoekers uitvoeren van het hoger onderwijs in het gebied.

Beste Cursus in Animatie in de Verenigde Melbourne in Australië

1 Resultaten in Animatie, Melbourne Filter

Cursus animatie 13 week intensief

Victorian College of the Arts
Campus Deeltijd 13 weken January 2020 Australië Melbourne

Studenten kunnen een intensieve, praktische ervaring verwachten, waarbij tekeningen, objecten en beelden tot leven komen in zowel narratieve als experimentele contexten. Elke student werkt vanuit hun eigen individuele computer werkstation binnen de VCA Animation Studio.