ACADEMICCOURSES.NL

Beste Cursus Studies in de Verenigde Andorra la Vella in Andorra 2019

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Andorra kan de perfecte plek om te studeren in het buitenland zijn. Gelegen tussen Frankrijk en Spanje, gezamenlijke onderwijsprogramma's tussen landen bestaan ​​ook. Catalaans, Spaans, Portugees, Frans en dit een geweldige plek voor leerlingen maken ook.

Deze mooie stad is het hart van Andorra hoge onderwijs rekening houdend met het 's de thuisbasis van de enige universiteit in het land. Bekend als Universiteit van Andorra, het instituut levert eerste graden in diverse cursussen.

Cursus Studies in de Verenigde Andorra la Vella in Andorra

gevonden resultaten Filter

Dispatcher van luchtvaartcursus

Andorra Aviation Academy
Campus 2 maanden Vraag informatie aan Andorra Andorra la Vella

De Aircraft Dispatcher is een erkende vlieger gecertificeerd door een burgerluchtvaartadministratie. Hij / zij is samen met de kapitein verantwoordelijk voor de veiligheid en operationele controle van vluchten onder zijn / haar begeleiding.

Fast Track ATPL (18 maanden)

Andorra Aviation Academy
Campus Voltijd 18 maanden Vraag informatie aan Andorra Andorra la Vella

Dit programma is ontworpen om te voldoen aan de vereisten voor een positie als bemanningslid bij European Airline en om te werken als piloot van Amerikaanse geregistreerde vliegtuigen.