ACADEMICCOURSES

Cursussen in Algemene studies in de Verenigde Pomona Verenigde Staten

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Typisch aangeboden op het niveau van de associate en bachelor, programma's in algemene studies kunnen ideaal zijn voor studenten die zijn geïntimideerd, of gewoon niet op de hoogte, van een focus voor hun major. Algemene studieprogramma's raken vaak op verschillende gebieden, van kunst en geesteswetenschappen tot bedrijfsleven en wetenschap.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Cursus in Algemene studies in de Verenigde Pomona in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Algemene studies, Pomona Filter

Academische studies programma

Cal Poly English Language Institute
Verenigde Staten, Pomona
Cursus
September 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De Academische Studies Program (ASP) aan de Cal Poly Engels Language Institute biedt gekwalificeerde internationale studenten de mogelijkheid om in te schrijven op de kredietm ...

Lees meer